Şimdi Ara

sorunu 1-2 kelimeyle tanımlayamıyorum...lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım normal açılırken hiçbir sorun olmamasına rağmen windows yüklemesi sırasında, yükleme çubugunda baslayan çizgilenmeler, bozulmalar daha sonra sistem açıldıktan sonra tüm ekrana yayılıyor ve hiç bir şey gözükmüyor...bazen tamamen normal açılıyor fakat herhangi bir işlem yapmak istediğimde tekrar aynı durum başıma geliyor ve ekran renkli yatay ve dikey çizgilere bölünüyor...monitörden olmadığına eminim denedim...arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var neden olabilir sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landreader -- 21 Temmuz 2007; 22:58:50 >

• ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir,
    ekran kartı soğutmanı bir kontrol et, fan dönmütor olabilir,
    ayrıca kasa içi havalandırmanı da kontrol et
  • Isınma ile bi alakası yok. Sanırım ekran kartında sorun var.. İSterseniz sürücüsünü kaldırın tekrar yükleyin.. Tekrar aynı sorun devam ederse, ekran kartını ödünç alıp birisinden dğeiştirin bakalım sorun ekran kartındamıymış
  • 2 ihtimal ekran kartı ram i hatalı olabilir büyük ihtimal digeri ise yine ekran kartı işlemcisi driver degiştirmeyi deneyin durum hala aynı ise başka pc de ekran kartınızı deneyin çözüm yolunu gösterektir
  • Ekran kartı ramlerinde sorun olması muhtemel
  • ilginize teşekkür ederim arkadaşlar...başlık konusundada üzgünüm okumamıştım kuralları daha dikkatli olmaya çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:blaCk:.

2 ihtimal ekran kartı ram i hatalı olabilir büyük ihtimal digeri ise yine ekran kartı işlemcisi driver degiştirmeyi deneyin durum hala aynı ise başka pc de ekran kartınızı deneyin çözüm yolunu gösterektir

quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Ekran kartı ramlerinde sorun olması muhtemel

Ekran kartı RAM'i yada ekran kartı işlemcisi'de ne arkadaşım.. Bunlar değiebilir birşey mi ki ekran kartı üzerinde.. Yanlış bilgi vermeyin.. Ekran kartı bozuk olabilir de bari

• quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Isınma ile bi alakası yok. Sanırım ekran kartında sorun var.. İSterseniz sürücüsünü kaldırın tekrar yükleyin.. Tekrar aynı sorun devam ederse, ekran kartını ödünç alıp birisinden dğeiştirin bakalım sorun ekran kartındamıymış

bu tür bozulmaların sebeplerinden biri aşırı ısınmadır, aşırı ısınma bu tür görüntüde bozulmalara sebep olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.