Şimdi Ara

Sorunum ekran kartıyla ılgılı heralde :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleykum beyler laptop kullanıcısıyım 1senedir filan sorunum oyunlarla alakalı ilk baştan parçaları soyluyım i5 işlemci 3gb ram 1 gb ekran kartı paylasımlı atı hd 5470 oyunlarda mesala karakter yürürken ilersi sürekli prüzlü üstüne gittikce duzeliyor ekran kartınıda guncelledim cs 1.6 640.480 cozunurlukde ve 800.600 cozunurluk aldıgımda ekran pruzlu bulanık camlı camlı duvarlar benim ney yapmam lazım format cd de yok hıc format atıpda deneme şansım olmadı bu arada başka bir arkın laptopundada ati ekran kartı var onda böyle bir sorun yok iyi forumlar

• yeni bir windows kur , ekran kartının güncelini tekrar indir kur , cs yi başka siteden tekrar indir kur , aksi halde ya ekran kartın , yada ekranın bozulmuştur , ama sadece oyunlarda yapıyorsa ekran kartıdır , bir oyunda yapıyorsa o oyun bozuktur .
  • Ekran kartı aşırı ısınıyor olabilir bu yüzden böyle sorunlar yaşanabilir fakat sizin sorun driverden kaynaklı gibi gözüküyor..
  • ısınmayla bir sorun yok sanırım ekran kartı ayarlarıyla kurcaladım mesala yuksek kalıte v.s v.s karıstırıdıgımda bıraz daha duzelıyor ama oyunu saglıklı oynayamıorum mesala 1024 768 yapınca. goruntu net cam gıbı hıc sorun yok 640 480 800 600 alınca bozuk 1024 dede oynanmıyor cs
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat10

ısınmayla bir sorun yok sanırım ekran kartı ayarlarıyla kurcaladım mesala yuksek kalıte v.s v.s karıstırıdıgımda bıraz daha duzelıyor ama oyunu saglıklı oynayamıorum mesala 1024 768 yapınca. goruntu net cam gıbı hıc sorun yok 640 480 800 600 alınca bozuk 1024 dede oynanmıyor cs

Ekran kartı güncel sürümünü veya beta sürümünü kurarak deneyin. Bunları yapmadan önce kurulu olanı kaldırın.
  • yunus güncel surumunu ındırınce mesala amd.com dan secıyorum pc ozellıklerıne gore ındırıyorum kurmuyor hata verıyor. 12.6 beta war onu kurdum onla bıraz daha ıyı oldu sanırım format lazım formattan sonra duzelır dıyorlar fakat elımde format cd flanda yok oturdugum merkez ufak biryer 2.3 tane pccı var onlarda 25tlden aşa atmıyorlar formatı mesala sizin dedıgınız driver denetımden kaldırıyım . ardından amd.com sıtesınden ozellıklerıne gore secıp ındırıdgım şey gene kurulmuyor hata veriyor 12.6 beta kuruluyor ama ondada çare yok eyer bıldıgınız bir site varsa format cd si yapmam gerek w7 64 bit bu arada 64bıt le 32bıt arasında ne var arkdasımın laptop var demıstım onun w7 32 bıt kullanıyor onunda ekran kartı ati onda sorun yok nabıcagımı bilmiyorum
  • quote:

yunus güncel surumunu ındırınce mesala amd.com dan secıyorum pc ozellıklerıne gore ındırıyorum kurmuyor hata verıyor. 12.6 beta war onu kurdum onla bıraz daha ıyı oldu sanırım format lazım formattan sonra duzelır dıyorlar fakat elımde format cd flanda yok oturdugum merkez ufak biryer 2.3 tane pccı var onlarda 25tlden aşa atmıyorlar formatı mesala sizin dedıgınız driver denetımden kaldırıyım . ardından amd.com sıtesınden ozellıklerıne gore secıp ındırıdgım şey gene kurulmuyor hata veriyor 12.6 beta kuruluyor ama ondada çare yok eyer bıldıgınız bir site varsa format cd si yapmam gerek w7 64 bit bu arada 64bıt le 32bıt arasında ne var arkdasımın laptop var demıstım onun w7 32 bıt kullanıyor onunda ekran kartı ati onda sorun yok nabıcagımı bilmiyorum

Kurulumda ne hata veriyor sizinki 64 Bit mi*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt 64bit
  • quote:

evt 64bit

Bunu indirip kurun kurulumda hata verirse SS olarak atın
    http://www2.ati.com/drivers/mobile/12-6_mobility_vista_win7_32-64_hydravision.exe
  • hatada dur hemen denıyım . instal dedıkden sonra amd catalyt mobılty yuklemesı dıyor ve aşagıdakı bunlar "bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulundugundan amd catalyts mobılty yuklennemıyor grafik bagdastırıcınızn bu surumu desteklemıyor grafık surucusunu guncellestirmesi icin lutfen dızustu bılgısayar uretıcınıze başvurun yazıyor
  • quote:

hatada dur hemen denıyım . instal dedıkden sonra amd catalyt mobılty yuklemesı dıyor ve aşagıdakı bunlar "bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulundugundan amd catalyts mobılty yuklennemıyor grafik bagdastırıcınızn bu surumu desteklemıyor grafık surucusunu guncellestirmesi icin lutfen dızustu bılgısayar uretıcınıze başvurun yazıyor

Laptop marka ve modelini yazın.. uygun olmayan driver kurmaya çalışmısınız.
  • buyrun "samsung NP R540 JT01TR"
  • Ekran kartının paylaşımlı olduğunu emin misin? Hd 5470

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

buyrun "samsung NP R540 JT01TR"

Abi ekran kartı onboard heralde araştırdım

SlimDrivers programını full olara yükle sonra uygun driver güncelleyebilirsin. Eğer programı bulumazsan imzamı dikkate al...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.