Arkadaslar yapabilecegimiz en iyi sosyal aktivite nedir?
Öğrenci kulüplerine katılmak. Bu tür kulüpler kayda değer sayılarda etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerin yarısına katılsan bile sosyal hayatın tamamen değişir.
yaşın genç ise yazın kamplara katıl. Marmaris, fethiye tarafları olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkLuck.
yaşın genç ise yazın kamplara katıl. Marmaris, fethiye tarafları olabilir.
ekstradan türkiyede gezilmeyi,görülmeyi bekleyen çoook yer var.Şimdiden otomobilinin deposunu doldurmalı veya otobüs-uçak biletini almalısın dostum...
Bisiklete bin.
Ekstrem sporlari cok seviyorsan yamac parasutu veya scuba diving oneririm. İlerletirsen free divingte guzeldir. Uzun zamandir bu sporlari yapmaktayim ve gercekten sizi hayattan soyutlayan aktiviteler.
Ha, derseniz ben kiz dusurucem. O zaman porte fotografciligi oneririm. Ben bu sayede 150-200 kizla tanistim dusunun artik Lanet olsun ki uzun bi iliski sahibiyim ve sevgilim hep yanimda olur genelde cekimlerde
Muzikten anliyorsaniz muzige egilmenizi oneririm. Kucuk bir grup cikarabilirseniz kesinlikle studyo kiralayip eglenmek en guzeli Son zamanlarda gruplarda Bass Gitar calabilen eleman hayli azaldi. Bass Gitar veya Bateri kesinlikle sizi hem eglendirecek hemde size cevre kazandiracak enstrumanlar.
Ha derseniz bana para lazim, bi yerde calismakta bir sosyal aktivitedir. Kesinlikle cevrenizi yukardakiler kadar genisletmez ama cebinize parayi sokar