Şimdi Ara

Sosyal Fobi İçin Reçetesiz İlaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktora gidemiyorum. Neden demeyin saçma ama gidemiyorum işte. Sadece sosyal fobi için reçetesiz hangi ilaçlar satılıyor onu öğrenmek istiyorum.

• git kardeşim git
  •  Sosyal Fobi İçin Reçetesiz İlaç?

• Sosyal fobi olayi nasil bise la konusamiyon mu insanlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulsac reçetesiz diye biliyorum ama sana bi etkisi oldumu diye sor, olmadı.
    Onun yerine 2 bira iç her ortama girmeden önce.daha etkili, denendi onaylandi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Sosyal fobi olayi nasil bise la konusamiyon mu insanlarla

Tanımadığın ve samimi olmadığın insanla konuşurken sesin titrer, diyecek bir şey bulamazsın vs. Ben gibi olan varsa forumda işimiz çok zor gerçekten.
  • İlaç mı, olay beyinde bitiyor zaten önüne çıkan ilk kıza kafa at fobi mobi kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fobin olduğu için gidemiyorsun işte. Bende de var yapacak birşey yok hayatının sonuna kadar kendini ciletlememeye bak. Yakınlarımız kız arkadaşlarına sarılırken biz yastığa sarılıp uyuyacaz. Soğuk yatağımızda asla gerçekleşemeyecek hayaller kuracağız. Kendini oyunlarla mutlu et hiçbirşeyi sevemeyince bende gamerlığı sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puder

quote:

Tanımadığın ve samimi olmadığın insanla konuşurken sesin titrer, diyecek bir şey bulamazsın vs. Ben gibi olan varsa forumda işimiz çok zor gerçekten.

Ilacla milacla olmaz cik disari tanimadigin bir kiza senden hoslandim falan de en fazla tokat yersin boyle dusun ne olabilir ki yani olum yok sonunda veya spor salonuna kaydol orda hem vucudun gelisir hem de muhabbet falan edersin ilacla olmaz o is.Kendine neden guvenmiyorsan bunun nedeni neyse bunu ortadan kaldir tipin yoksa duzelt sismansan kilo ver bise yap artik mantar gibi yasama.

• O ilaçlar bi ise yaramiyo. Sen kendini inandiriyosun bunu icersem konusurum diye ama olay psikolojik

• Bende de son zamanlarda böyle olmaya başladı. Kimsenin suratına bakamıyorum konuşamıyorum ve eğer tanımadığım biri bana bakıp konuşurken titriyorum. İşin garip yanı bu herzaman olmuyor. Yalnız başımaysam eğer konuşamam edemem ama yanımda bir arkadaşım varsa gayet rahat göz teması kurup bile konuşabiliyorum. Çok zor bu gençler ancak kendi çabalarımla yenebilirim. Siz siz olun fazla bilgisayarda takılmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puder

quote:

Ilacla milacla olmaz cik disari tanimadigin bir kiza senden hoslandim falan de en fazla tokat yersin boyle dusun ne olabilir ki yani olum yok sonunda veya spor salonuna kaydol orda hem vucudun gelisir hem de muhabbet falan edersin ilacla olmaz o is.Kendine neden guvenmiyorsan bunun nedeni neyse bunu ortadan kaldir tipin yoksa duzelt sismansan kilo ver bise yap artik mantar gibi yasama.

Yav akıl vermesi çok kolay de mi? Tavsiyenizi istemiyorum sadece bir soru sordum onun cevabını arıyorum. İyi niyetin için saol yine de bende biliyorum bunları yapmayı yapamadığım için rahatsızlığım var zaten. Saçma olduğunu bilmiyor muyum sanıyorsun.

• Sokağa çık karşıdan sana doğru gelen kızın gözlerine bak ve afedersiniz saat kaç acaba diye sor. Cevabı aldıktan sonra da benimki de 23 36 de ve yoluna devam et. Al sana en etkili ilaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamovka

O ilaçlar bi ise yaramiyo. Sen kendini inandiriyosun bunu icersem konusurum diye ama olay psikolojik
    Yok öyle birşey olay psikolojik ama tesirleri patolojik. İlaç kullanması şart. Nörotransmitter geri salınımını arttırır o ilaçlar ve mevcut beyin potansiyelini kullanmaya oranını arttırır. Bunun yanında ilaçların kalıcılığını attırmak için psikoterapi alması da gerekir.

Exefor kullanabilirsin. Reçetesiz veriliyor diye biliyorum. Ama bence böyle yapman çok aptalca, git bir doktora o versin ilaçlarını. Belki bilmediğin başka hastalıklar da vardır.
  • citoles
  • 2 bira içip ortama gir ben çok zorlanırsam bu yola başvuruyorum işe yarıyor.
  • Antidepresan alabilirsin sanırım. ama bütün bu ilaçlar insanı salaklaştırıyor dikkat et kendine çöp çocuk.
  • Bende de var benzer seyler farkli bi korku gerginlik ama konustukca alismaya basladim mumkun oldugunca cok iletisim kurmaya calisiyorum eskiye gore cok gelisme var

• 2 bira 10 lira anasını satıyım. nerden biliyosunuz sizin gibi zengin çocuğu olduğunu. her insan içine çıktığında 2 bira mı içecek.
  • Antidepresan ve alkol rahat hissttirir. Ama aklina kuracak cümle gelmez.. kelimeyi veri ambarindan çekip laf ebeligi yapamazsın ve yine içine kapanirsin.. body spor ve düzgün beslenme iyi bir çözüm olabilir kafanin çalışması için. Bi de esanlamli türkçe kelimeleri çalışmak ve aybi zamanda kitaplari sesli okumak gerekmektedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.