Şimdi Ara

Sosyal Fobi mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba sadece içimi dökmek istedim böyle bi durumla karşılaşıyorum ve anksiyetem oldukça artıyor. Hikayeye başlayayım

Yaklaşık orta okul yollarında psikoloğa gittim okb teşhisi konuldu bi nevi Sağlık takıntım vardı, sürekli kalp çarpıntısı dinlemeler acaba karaciğerimde , akciğerimde bir şey var mı diye üstüne gittim sürekli zaman içerisinde çok çok şiddetlendi bildiğiniz gerçek anlamda kalp krizi geçirmişçesine o etkileri vücudum yaşıyordu ama aslında gayet saglıklıydım.
    Zaman geçti ilaç kullanmadım hiç bununla ilgili buna alışmaya çalıştım kendimi yalnızlaştırdım davetlere katılmadım bi Vefat olayıda yaşayınca üstüne cabası oldu.
    Daha sonrasında üniversite yıllarında gerek çok kalabalık ortamlarda kantin yemekhane gibi oldukça gerilmeye soguk ter atmaya ve ellerimin titremesi başladı.
    Hasta olduğumu düşündüm açıkçası grip olucam vs zannettim ama durum eve gidince geçti hiç bir anlam verememiştim.
    Sunum yapıcagımız günler geliyordu oldukca panik yapıyordum yüzüm kızarıyordu sesim titriyordu rahatsız hissediyordum kendimi biran önce ordan çıkıp rahatlamayı düşünüyordum ve sunum iptal olunca o anki rahatlamayı size anlatamam nefes alışım bile değişti böyle bi huzur çöktü üstüme.
    Uzun lafın kısası daha yazıcak o kadar çok şey var ki özetlemek gerekirse toplu alanlara gidip suanda yemek yiyebiliyorum alkol alıp kulübe gidebiliyorum herhangi bi sıkıntım olmuyor ama söz konusu tanımadık insanlarla bunları yapınca ilk başlarda oldukça zorlanıyorum bu belirtiler oluyor ama dışarıdan bir şeyim varmış gibi durmuyor sadece titreme oluyor genelde ellerimde daha sonrasında açılıyorum birlikte vakit geçirince
    İlaç kullanıyorum suanda (citoles 10mg) demek istediğim sizce ben sosyal fobimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal fobi nasıl yenilir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.