|
Bildirim
|
Bu sosyal fobinin çaresi kendini sevmek koçum. biz insanlara kendimizden daha fazla değer verdigimiz için böyle şeyler yaşıyoruz. Tek büyüğün hatasızın Allah olduğunu kabul et ondan başkasına kul olmayacağını hesabı bir tek ona vereceğini kendinin onun için değerli olduğunu bil sana onur boyu yeter. en özgüvenli benim diyen adamın eline verirsin . 2 kural var net.
Büyük Allah Kendimi herkesten çok seviyor ve benimsiyorum gerisi hikaye . bu felsefeyi hayatımıza entegre ettiğimiz zaman ne fobi kalacak ne başka bir şey. hayatta çok insan tanıdım çok ortam gördüm . o kendimizi kastığımız titredigimiz iletişim kurmakta zorlandığımız hayatın anlamını bulmuscasina rahat kendine güveni 100 m öteden görülen adamlar var ya hiç bir bk değil. sen iyi ol kendine saygın olsun yemişim gerisini ya. makama mevkiye paraya pula güce şana şöhrete tapanlar dolu etrafta . aptal insan dolu etrafta . ciddi söylüyorum yarısı boş adam dışarda gördüklerinin bomboş. niye utanıyoruz niye sıkılıyoruz çekiniyoruz işte bu da bizim aptalligimiz . aşmak gerek . |
Yaşadım tabiki, tek çözümü var oda kendini ikna etmek.Sen o içinde yaşadığın sıkıntılı düşüncelere kafa yorarken aslında o anda dışarıda hayat devam ediyor ve kimse seni umursamıyor bunun farkına varmalısın ve kendine güvenmelisin.Millet ne der ne söyler diye değil kendi canın nasıl isterse öyle davranmalısın.Çok gülünç bir duruma bile düşsen toplum içinde, " ne gülüyorsun yavşak? " diyebilmelisin mesela karşındakine.İsterse en yakın en sevdiğin insan olsun.Bu kendine saygıdır.Kendine saygı duyarsan insanlarda sana saygı duyar.Yok sen kendini hor görüp benliğini ezersen içten içe, insanlarda senin bu zayıflığından faydalanır.Doğanın kanunu budur.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecrübe17 -- 14 Mayıs 2019; 18:42:37 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 14 Mayıs 2019; 20:37:1 > |
|
|
|