Şimdi Ara

SOSYAL MEDYADAN KORUNMAK.(HAYDİ MUTLU OLALIM.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bir farkındalık olsun.Bu sosyal medya konusunda bilinçlenelim.Videodaki kişi çok güzel,mantıklı konuşmuş.

Özellikle ben iyi ki bırakmışım diyorum instagramı :)

Sosyal medya konusunda bilinçlenmek için konuyu yukarı çıkartalım da herkese ulaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'im bizi instagramin gazabindan koru (Amin)

• özet geç bunu mu izlicez
  • Hocam inan bu özet zaten :D

Anksiyete bozukluğu yapıyor fln.Kısaca seni mutsuz ediyor ama bunu herkes der önemli olan mantığını anlamak nedenini.

• Twittera her girdiğimde 3-5 kişi ile illa küfürleşiyorum cidden bırakmak lazim

• 2008 yılında facebook kapadım, instagram, twittera hiç bulaşmadım

DH-ekşisözlük-reddit-birkaç forumla geçiyor günler

Ama videoyu merak ettim izleyeceğim gün içinde

• ramazanda sosyal medya orucu tuttuk arkadaşla. youtube ve dh arası takıldım genelde. çok sevdim valla. facebooku sildim. darısı twitter ve instagramın başına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

özet geç bunu mu izlicez
    Böyle düşünüyorsan tembel bir tipsin boş ver sen.

• instagram kullanıyorum.Beğeni kaygım,takipçi kaygım yok.Özellikle ilgilendiğim alanla ilgili fotoğrafları takip ediyorum.Sosyal medyayı özellikle biz Türkler bambaşka bir boyuta taşıdık.Twitterı küfür ile instagramı dedikodu,egoyla,facebook'u da okey masası yaptık.Sadece sosyal medyaya suç atmayalım.Kafaları düzeltmek lazım...
  • Sadece DH.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Facebook'ta mükemmel gruplar var ve bana çok şey katıyor. kullanmasını bilene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-730F746D6

instagram kullanıyorum.Beğeni kaygım,takipçi kaygım yok.Özellikle ilgilendiğim alanla ilgili fotoğrafları takip ediyorum.Sosyal medyayı özellikle biz Türkler bambaşka bir boyuta taşıdık.Twitterı küfür ile instagramı dedikodu,egoyla,facebook'u da okey masası yaptık.Sadece sosyal medyaya suç atmayalım.Kafaları düzeltmek lazım...
    Kesinlikle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında instagramın düzeni kaliteli fotoğraf için tasarlanmamış,daha çok insanları etkilemek için yapılmış.Pinterest vb uygulamalar fotoğraf için güzeldir.Hocam ben bakıyorum dünyada en çok takip edilen kişilere beğenilen fotoğraflara dünyadaki kimsenin kafası iyi değil.Yani bunları anlatmama gerek yok siz biliyorsunuzdur zaten :D

• Sensuski kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum herkes için farklıdır ama özellikle matematikçilerin gruplarını severdim ben eskiden.

• Sensuski kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum herkes için farklıdır ama özellikle matematikçilerin gruplarını severdim ben eskiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Hocam hayla kaliteli gruplar var. sosyal medyayı biteren ergen sayfaları,gösteriş meraklısı ve artist gibi takılan kızlar ve erkekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.