Şimdi Ara

Şöyle bir tarife arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Arkadaşlar 3 operatördende hattım var ancak artık faturalı hat kullanmak istemiyorum 30tl diyorlar hiç 30 tl fatura gelmiyor hep fazla geliyor.Ben de ayda 30tl yükleyeyip heryöne 400-500dakika konuşabileceğim heryöne sms paketi ve en az 100mb internet alabileceğim bir operatör arıyorum,bildiğiniz tarife yada kampanya öneriniz var mı? yardımcı olursanız memnun olurum.Teşekkürler.

• Avea Katlayan tarifeye 50 TL yüklenir.

500dk heryöne hediye gelir. akşam9-sabah9 aveaiçi 2000dk hediye gelir.
    11.000 sms paketi 9 TL'ye alınır.
    100mb internet + 30dk görüntülü görüşme vs. içeren 3G hoşgeldin paketi 7 TL'ye alınır.

Hatta 34 TL kalır. 30 TL'si transfer yöntemi ile satılır.

Ayda 20 TL'ye konuşma, sms, internet ihtiyacı hayli hayli çözülür.

Güle Güle kullanın.

bu istediklerini karşılayabilecek başka bir tarife bulman hayalden de öte..
  • Hocam öneriniz icin cok tesekkur ederim.BaÅŸka alternatifim olmamasi gercekten cok kötü 50tl yüklemesine yüklerim ancak bunu transfer etme gibi bir durumum yok transfer edebilecegim kimse yok :)
    Faturalı sömürüye devam demekki.faturalardan memnun degilim 20 tl lik vodafone kamudayim 13tl devlete ödenecek vergi diyor ne mesaj attim ne bisey 200 dakika konustum fatura 20 yerine 35..trkcl aldim heryöne 300dakika sözde 29lira 40tan asagi fatura gelmedi onuda kapattim artik kontorluye gectim ama aradigimi bulamayacagim sanirim :( öneriniz icin tesekkur ederim.
  • en iyi turkcell gençtarife
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.