Şimdi Ara

SÖZELCİLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nereyi hangi bölümleri tercih edeceksiniz fen-edebiyat bölümleri ne alemde olacak, bu bölümlere tercih vermek mantıklımıdır malum ösym bu

belli olmaz belki formasyon geri gelir 1-2 yıl sonra? yoksa radyo televizyon, iletişim,tanıtım daha mı mantıklı? radyo.tv falan daha rağbet göstereceğe

benziyor. Napmak lazım..

Herkes ne düşünüyor ne yapmaya çalışacaksınız düşüncelerinizi yazarbilirmisiniz..

• u
  • formasyonda düzenleme olayı olabilir belki bilmiyorum ama ben tarih yazacam gelirse artık.
  • Coğrafya öğrt.
  • ben coğrafya bölümü tercih yapıcam öğretmenlik tutmaz gibi gözüküyo.formasyonun tekrar gelme ihtimali her zaman var bu yüzden bölüm yazıcam ne olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobydick

formasyonda düzenleme olayı olabilir belki bilmiyorum ama ben tarih yazacam gelirse artık.

Sözelde en kötü Tarih olarak biliniyor bu sizi etkilemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

ben coğrafya bölümü tercih yapıcam öğretmenlik tutmaz gibi gözüküyo.formasyonun tekrar gelme ihtimali her zaman var bu yüzden bölüm yazıcam ne olursa olsun.

Benim aklım coğrafya bölümünde fakat kararsızım, coğrafya yı nereleri tercih edeceksiniz? puanınızın tuttuğu diğer bölümleri araştırdınızmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü matematik?
    3 yıl önce açıldı
    Sözel
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyk374

quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

ben coğrafya bölümü tercih yapıcam öğretmenlik tutmaz gibi gözüküyo.formasyonun tekrar gelme ihtimali her zaman var bu yüzden bölüm yazıcam ne olursa olsun.

Benim aklım coğrafya bölümünde fakat kararsızım, coğrafya yı nereleri tercih edeceksiniz? puanınızın tuttuğu diğer bölümleri araştırdınızmı?

ben istanbul dışı düşünmediğim için istanbulda yazıcam marmara ve istanbul.öğretmenlik de marmara yüksek baya tutmaz büyük ihtimal ama yazarım yine de.altlara halkla ilişkiler de yazıcam.
  • Niyeti öğretmenlik olan feflerden uzak dursun. O kadar atanamayan varken bir daha formasyon gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iletişim fakültesi yazıcam ts 1 sıralamam 15 bin 491 istanbul üni 2.öğretim rts halkla ilişkiler reklamcılık ve vakıf ünileri tam burslu tutuyor onlarıda yazıcam.
  • quote:

quote:

formasyonda düzenleme olayı olabilir belki bilmiyorum ama ben tarih yazacam gelirse artık.

hocam meslek kapısı olarak görmüyorum şimdilik tarihi seviyorum hobi olarak desem daha doğru olur. kötü bilinmesinin bir numaralı sebebi bu para kazandıracak fazla yönü yok ama işin para kısmını geçip kültür birikimi yapmak, araştırma yapmak, eğlenmek vs gibi faaliyetleri düşünürsek hiçte fena değil. diyeceksiniz ileride ne yapacaksınız tarihe yerleşip bitirebilirsem eğer polislik bi kenarda duruyor onu denerim (tarihi bitirip polis olanların sayısı azımsanacak kadar değil). eğer dersler ağır gelirse yeniden hazırlanırım

• quote:

quote:

quote:

hocam meslek kapısı olarak görmüyorum şimdilik tarihi seviyorum hobi olarak desem daha doğru olur. kötü bilinmesinin bir numaralı sebebi bu para kazandıracak fazla yönü yok ama işin para kısmını geçip kültür birikimi yapmak, araştırma yapmak, eğlenmek vs gibi faaliyetleri düşünürsek hiçte fena değil. diyeceksiniz ileride ne yapacaksınız tarihe yerleşip bitirebilirsem eğer polislik bi kenarda duruyor onu denerim (tarihi bitirip polis olanların sayısı azımsanacak kadar değil). eğer dersler ağır gelirse yeniden hazırlanırım

Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olur inş.

• siz ne düşünüyosunuz?

edit: şehir dışına gitmeyi göze alabilsem diğer alternatiflerde var ama bulunduğum yerde bi tarih tutuyor. ilgim olmasa yazmam bu kadar olumsuzluklara rağmen ama bi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobydick -- 21 Temmuz 2012; 0:38:47 >
  • quote:

siz ne düşünüyosunuz?

edit: şehir dışına gitmeyi göze alabilsem diğer alternatiflerde var ama bulunduğum yerde bi tarih tutuyor. ilgim olmasa yazmam bu kadar olumsuzluklara rağmen ama bi bakalım.

o kadar çok seviyorsanız (diğer ihtimalleri düşünmesek) ilginiz varsa tabii gidebilirsiniz bu istekle o ünv. rektörlüğe bile yükselirsiniz. polislik konusunda haklısınız. malum bu devirde her işsiz ünv mezunu en kötü ihtimal polis olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.