Şimdi Ara

Odtü matematik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir youtube kanalı Ankara ceng vs. yerine odtü matematik yazın daha mantıklı diyor. Katılıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben Odtü Mat. yazacağım fakat akademide kalmayı düşünüyorum, kaldı ki diğer yolların önü pek açık değil temel bilimlerde. Yani Matematik okurum yazılıma kayarım anlayışı çok saçma. Özellikle Odtü'deki eğitim teorik matematik ağırlıklı, sadece bir tane programlama dersi var zaten onu da neredeyse bütün bölümler alıyor. Bunun yerine Matematik Mühendisliği bölümü olan üniversitelere bakın o bölümlerde daha fazla programlama ve yazılım dersi mevcut. Eğer Ceng okumak istiyorsanız Ceng yazın, sırf Odtü diye Matematik-Fizik yazan ve hayal kırıklığına uğrayan pek çok öğrenci var geçmişte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav biri mühendislik biri temel bilim. matematikten yazılıma yönelicem dersen topoloji, sayılar teorisi gibi dersleri vermeye çalışırken yazdığım günün allah belasını versin diyebilirsin. ne istediğini bulman lazım. temel bilim okumak fazlasıyla emek ister, umarım seneye matematikten kurtulacağım.

• SvenNoderT kullanıcısına yanıt
    Akademide kalmak kolay mı hocam bende Odtü Matematik ile Boğaziçi Matematik Öğretmenliği arasında kaldım.Matematikte böyle derine inmeyi falan seviyorum ama anlatmayıda seviyorum napıcam bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.