Şimdi Ara

sözelciler netler ne durumda hedefler ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sozelci arkadaşlar YGS siralamaniz nedir , netler ne durumda, hedefler neler yazalım hiç ortalikta yokuz :D

Benim YGS 4 27 bin edebiyat 40-45 , cog 1 20-24 , tarih 37-44, cog 2 10-14 , felsefe 20-25 arasi dalgalaniyor hedef Boğaziçi tarih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs-4 52k
    En son denemede 109.75 net yaptim
    Hedef: sinava kadar 130 nete cikmak
    İstedigim bolum: pau turkce ogrt.
    olmaz olasica dipnot: (obp kirilcak)

• pau_turkce P kullanıcısına yanıt
    Çok güzel netler tahminimce hedefin çok yakın :)

• ygs-4 111k

edebiyat 40-45 coğ1-18+ tarih 39-44 felsefe 27+ coğrafya-2 10+

hedef: kadir has iletişim tam burs
  • Up

• Arkadaslar fem 6 li deneme çözen var mı? Benim 125 net civarı çıkıyo. Bu sizce fem denemesi için iyi midir?

• Kısakürek K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta denk gelmiştim o deneme setine sanırım oydu yani.orta seviye bir denemeydi gördüğüm kadarıyla hedefine gore nasıl bir sonuç bilemem ama ortalama bir sözelciye gore çok güzel netler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorrazor

Arkadaşta denk gelmiştim o deneme setine sanırım oydu yani.orta seviye bir denemeydi gördüğüm kadarıyla hedefine gore nasıl bir sonuç bilemem ama ortalama bir sözelciye gore çok güzel netler

Hedefim istanbul türkçe en kötü edirne türkçe. Sıralama ygs4-93k. Obp 17 puan. 133 net yaparsam istanbul türkçe geliyo. Hayırlısı.

Ayrıca senin sıralaman gayet iyi bence bi sene bekleyip iyi bi işletme iktisat hukuk yap derim. Hayatım bogazicinde geçti. Cok tanıdığım var. Ismine aldanip sakın tarih edebiyat yazma. Bu işin gerçeklerini kazaninca görürsün. Puanina yazık etme.

• Ayrıca onericen kaliteli bi deneme varsa çok makbule geçer.

• ygs4 204 bin hedef Edebiyat öğrt.

edebiyat 44-48
    tarih 32-37
    coğ 14
    felsefe 20-25
  • Kısakürek K kullanıcısına yanıt
    Valla usta kendimi bildim bileli tarih istiyorum boğaziçini de eğitiminden dolayı istiyorum yani ekonomik boyuttan hiç düşünmedim rızk gelir ya bir şekilde çabalayana.bakalım tabi zaman gösterir nasip kısmet

Deneme olaraksa ders denemeleri daha mantıklı geliyor bana.coğrafyada güvenderin 40lı denemesi var hoşuma gitmişti tarihte sınav yayınlarının 30lu denemesi vardı çok kaliteli, eedebiyat içinse fem denge 20liyi önerebilirim

• quote:

Valla usta kendimi bildim bileli tarih istiyorum boğaziçini de eğitiminden dolayı istiyorum yani ekonomik boyuttan hiç düşünmedim rızk gelir ya bir şekilde çabalayana.bakalım tabi zaman gösterir nasip kısmet

Deneme olaraksa ders denemeleri daha mantıklı geliyor bana.coğrafyada güvenderin 40lı denemesi var hoşuma gitmişti tarihte sınav yayınlarının 30lu denemesi vardı çok kaliteli, eedebiyat içinse fem denge 20liyi önerebilirim

Tarih yerine çok daha kapsamlı olan hukugu öneririm ama senin kararın. Yolun açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısakürek

quote:

Hedefim istanbul türkçe en kötü edirne türkçe. Sıralama ygs4-93k. Obp 17 puan. 133 net yaparsam istanbul türkçe geliyo. Hayırlısı.

Ayrıca senin sıralaman gayet iyi bence bi sene bekleyip iyi bi işletme iktisat hukuk yap derim. Hayatım bogazicinde geçti. Cok tanıdığım var. Ismine aldanip sakın tarih edebiyat yazma. Bu işin gerçeklerini kazaninca görürsün. Puanina yazık etme.

Benim ygs-4 52k . obp kirik 23 puan gelcek. Anladigim kadaryla seninde obp kirik. Siralamanda bnden dsuk . 133 netle nasil ist turkce geliyo anlamadim ? . ilk 3k olman lazm ki obp 7k ya falan firlatir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pau_turkce

quote:

Orijinalden alıntı: Kısakürek

quote:

Benim ygs-4 52k . obp kirik 23 puan gelcek. Anladigim kadaryla seninde obp kirik. Siralamanda bnden dsuk . 133 netle nasil ist turkce geliyo anlamadim ? . ilk 3k olman lazm ki obp 7k ya falan firlatir ?

Parlakbirgelecek sitesinden puanını hesaplayabilirsin. Doğru sonuç veriyo. Ayrıca beş-on puan arası bi düşüş olmasıni öngörüyorum. Düz hesap 130 netlede girilebilir.

• inş gireriz kardeş
    bende ist. yazicam başa. olmazsa paü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.