Sözleşmeli er olsam
-
-
git git
-
Hocam aileniz ne diyor bu duruma?
Bu yasinizda işsiz olup aile evinde kalmak sorun çıkarıyor mu? yerinizde olsam çeker giderim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen bu ruhsal durumla o g3'ü eline alamazsın, hele bi askerlik yap paşam sonra sözleşmeli eri düşünürsün.
-
24 yaşındaki genclerin çoğu zaten evde oturuyor. Üni zaten 23-23 yasında bitiyor. Ne bekliyonuzquote:
Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı
Hocam aileniz ne diyor bu duruma?
Bu yasinizda işsiz olup aile evinde kalmak sorun çıkarıyor mu? yerinizde olsam çeker giderim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruh halim normalquote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7sen bu ruhsal durumla o g3'ü eline alamazsın, hele bi askerlik yap paşam sonra sözleşmeli eri düşünürsün.
Kendime başkasına zarar verme girişimim yok
İntihar girişiminde de bulunmadım.
Antidepresan kullanmıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kolay değil, belirli fiziki yeterliliğin olması lazım hazırlanmadan asla girme.Girersende fazla psikolojin dayanmaz sözleşmeli er şehit haberlerini çok duyuyoruz.Normal askerliğini yapmamışsındır zaten ilk önce normal askerliği gör geçir kalabilirsen kal.
-
olabilir, mesele o değil ki kaç kez dedim sana şurda konu açacağına git askerliğini yap gel die.
forumda açtığın konular bakarak yorum yapıyorum sulu gözsün be oğlum,
-kışlada olan kışlada kalır bilir misin ?Senin yaşlarında Üst rütbelinin biri gelir can sıkıntısı ağzına sıçar o zaman öğrenmeye başlarsın hayatı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X