Şimdi Ara

Sp3'ten Sp2'ye Geçme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar ben Xp Sp3'ü YükLedim Yama oLarak DeiL NormaL Cd'den. Hiçte Memnun KaLmadım Sp2'den çok daha ağır.
    Ve KaLdırmak İstiyorum Ama Bir TürLü KaLdıramadım Sp2 Cd'sini Takıyorum YükLenirken Spi.sys Hatası Veriyor (Eskiten hata vermezdi sp3'ten önce). Microsoft'un sitesine Baktım yönergeLeri uyguLadım yönergeLeri uyguLarken hata verdi zaten oda oLmadı
    ÖnerebiLeceğiniz BişeyLer Var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CELENOSO -- 28 Ağustos 2008; 15:23:48 >

• DOSTUM xp yukleme cdsını tak pc onar o kendılıgınden sp 2 ye doner.. eger yukleme cdın sp 3 entegre edılmedıyse...unutma bı sp2 yukleme cdsı ıle onaracaksın...bılmem anlatabıldımmı hadı kolay gelsın..
  • Zati o Aşamaya GeLebiLsem HaLLedecem de daha geçici dosyaLarı yükLerken hata veriyor windows kur mu ne o civarLarda pci.sys hatası (dediğim gibi Sp3'ü yükLemeden önce öyLe bi hata yoktu) şimdiLik Sp3 YükLü :(
  • sp3 ü xp cdine entegre et ve sp3lü olarak en baştan kur, sonradan üste kurduğunda sorunlu olabiliyor ama genel olarak sp3 lü xp sp2 liye göre daha verimli ve hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

sp3 ü xp cdine entegre et ve sp3lü olarak en baştan kur, sonradan üste kurduğunda sorunlu olabiliyor ama genel olarak sp3 lü xp sp2 liye göre daha verimli ve hızlı

evet entegreden sonra genelde daha hızlı senin niye begenmediğin ortaya çıkmış zaten temiz sistem üzerine format atılırken kurulması daha performanslı
  • Batuhan Kılıç zaten Sp3'Lü oLArak KuruLu. Yani Sp2'nin üstüne kurmadım Sıfırdan Kurdum iLkLeri NormaLdı iLk Kurduğum Anda ama SoraLarı (bikaç saat sora yani) YavaşLadı YavaşLama sebebini çözemedim
    herneyse Başka BiLdiğiniz KaLdırma Yöntemi Yok mu ArkadaşLar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CELENOSO

Batuhan Kılıç zaten Sp3'Lü oLArak KuruLu. Yani Sp2'nin üstüne kurmadım Sıfırdan Kurdum iLkLeri NormaLdı iLk Kurduğum Anda ama SoraLarı (bikaç saat sora yani) YavaşLadı YavaşLama sebebini çözemedim
    herneyse Başka BiLdiğiniz KaLdırma Yöntemi Yok mu ArkadaşLar.

var sp2 cd si ile yeni windows kurcaksın başka çaresi kaldı mı bende bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum başka sp2 dene cd sürücünde yada cd de problem vardır. sıfır cd ile düzelir.
    (3 den 2 ye 3 den 3 e onca yükleme yaptım böyle bişi görmedim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.