Şimdi Ara

Sparkle 8800 GTS 512 - sorun -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sparkle 8800 GTS 512 yaklasık 2 ay once satın aldım.
    Daha once kullanmıs oldugum ekran kartı bios dan windows a kadar pixel hatası veriyordu. Yani sistemin bir ekran kartını haklamıs olabilir. Bu arızadan sonra 8800 aldım direk.
    Hazır kurulu sisteme entegre ettim, sistemimde herhangi bir degisiklik yapmadım. İşletim sistemi tekrar kurulumu dahil.
    1 ay sonunda isletim sistemi ilk acıldıktan ve desktop yuklendikten belli bir zaman sonra ekran tamamiyle tek bir renge burunuyor. (tum ekran beyaz, siyah, kahverengi vs.) Fakat isletim sistemi ve programlar duzgun calısmaya yani islemler devam ediyor. (web server calısıyor ve biraz sansla kısa yollardan bilgisayarı kapatabiliyorum.)
    Fakat isin ilginc kısmı ise bu hata bilgisayarı sabah ilk actıgımda ve takibindeki 1. resetten sonra olusuyor. Ve bundan sonra herhangi bir sorunla karsılasmıyorum.
    İsletim sistemini tekrar kurdum. Guncel driverla calısıyordum orijinal driver ı yukledim. Ama hicbir sonuc alamadım. Sabah bilgisayarı actıgımda olayın gerceklesmesi bekliyorum. (5-10 dakka, bu sure icersinde ne yaptıgım onemli deil) 1 reset, en fazla 2 daha sonra bilgisayar oyunlar(wow) programlar(3dmax,vrml) gibi hicbir asamada sorun cıkartmıyor.

Sistemim;
    1.8 Core2
    2 GB RAm
    Asus P5B serisi
    cooler master 600W (8800 aldıktan sonra sisteme dahil ettim)
    ekran samsung 970p
    isletim sistemi winXP

sorunu ben cozemedim daha once de bir ekran kartı telefim oldugu icin anakartta mı problem diye dusundum artık cunku yapacak birsey kalmadı
    Umarım bir tavsiyeniz olur...

İyi günler simdiden herkese tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    ARIZALI LEADTEK GTX 470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.