Şimdi Ara

Sparkle 9600 GT Driver Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sparkle 9600 GT kullanıcısıyım, uzun zamandır da kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var ki çok can sıkıcı. Sürücüyü güncellemek gibi bir durum kesinlikle imkansız. Tek çare kutu içinde kartla birlikte gelen CD de bulunan driver ı kurmak. Onun haricinde hangi sürücüyü hangi versiyonu kurduysam kurayım ekran kartı bi çok oyunda fps düşüşleri yaşamamı sağlıyor. Problem ise o CD şu an kullanılmaz halde, içindeki hangi driver sürümü bilmiyorum böyle ortada kaldım. CoD 4 mesela bahsettiğim CD deki driver ı kurunca 125-150 fpsye yakın verirken daha farklı, güncel bi sürüm kurduğum an 20-30 arası bi değere kitleniyor. Birde PSU nun yetersiz olması gibi bi durum var diğer driverlarda problem cıkmasının sebebi o olabilirmi bilmiyorum çünkü orjinal driver ı kurduğumda her açılışta güç ünitesinin yetersizliğinden yakınıp ideal bir seviyeye çekildi diye uyarı verip duruyordu. Bir türlü işin içinden çıkamadım araştırmadığım yer kalmadı. Daha doğrusu internette de bunun gibi bi problem yaşayanını pek bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımları için şimdiden teşekkürler.

Bu arada Konuyu doğru bi yere mi açtım bilemedim ancak fikir almak isteyen bi kaç arkadaşın konusunu görünce buraya açabileceğimi düşünerek yazıyorum, eğer yanlış yere açtıysak şimdiden affola.

• bir allahın kulu da cıkıp yazmamış arkadaş. çöpmü bu kart şimdi
  • kartının marka ve modelini tam olarak yazarsan daha iyi olur, belki forumdan birinde de aynı karttan varsa dosyayı sana gönderebilir link olarak
  • Sparkle ın 512MB olan 9600GT versiyonu işte başka bi bilgi yok zaten. 2007 nin sonlarında almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepylord -- 17 Kasım 2012; 18:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepylord

Sparkle ın 512MB olan 9600GT versiyonu işte başka bi bilgi yok zaten. 2007 nin sonlarında almıştım

calibre olan bu mu (calibrenin sitesindeki olmazsa ben upload ederim)
    http://www.calibrestyle.com.tw/productDetail.asp?id=24

yoksa düz versiyonhttp://computerpartsgames.files.wordpress.com/2009/03/sparkle-9600gt-001.jpg bu mu

• cahilliğime verin çok ilginç bi durumla karşılaştık :) ekran kartının ekstra güç kablosu mevcutmuş, onu takınca herşey halloldu. ayrıca DVD romun da kablosunu cıkarmışız. sanırım kasayı temizlerken söküverdik farkında olmadan :D bu arada randomZ çok sağol uğraşıp araştırdğın için :)
  • rica ederim, iyiki kartı yakmamışın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.