Şimdi Ara

speed test lerde upload hızım düşük acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet speed test , ve diğer speed test sonuçları şöle

download : 850-880 kbs

upload : 70-80 kbs

download hızı normal fakat upload normal değerleri 200-240 kbs olması gerekiyorkene gördüğünüz gibi 70-80 kbs araında

kaspersky ve 2-3 tanede başka virüs programlarıyla tarattım herhangibir virüs trojan bulamadı , 1 gün öncede aynısı olduydu ev ağı kurdum yeniden düzelmişti , fakat ertesi gün yine aynı şekilde upload hızı düştü.

ttneti aradım geldiler baktılar hiç bir sorun olmadığını söylediler...

son çare format atacam ama ondan önce yapacağım herhangibir şey varmı , ev ağını kurduğumda tekrar düzelmesi bir ipucu olabilir.

• arkadaşım modemin sayfasına ttnetin sunucularına kaç ile bağlandığını bir kontrol etmeni tavsiye ederim.. benim de arasıra 1024/256 olan netim 1024/96 olarak bağlanıyor.. sanırım seninde bağlantın bu şekilde gerçekleşmiştir.. bunu düzeltmek için modeme her seferinde reset at ... bende işe yarıyor.. modemin sayfasından 1024/256 ile bağlandığından emin ol.. dediğim gibi ara sıra 1024/96 olarak da bağlanıyor ve bu şekilde yapılan testlerde aynı senin aldığın gibi sonuçlar elde ediliyor... download hızın normal 107kb/s yapar ki bu o bağlantı için alınabilecek en yüksek değer.. ama upload'un 96kb/s değerlerinde... tıpkı dediğim gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

arkadaşım modemin sayfasına ttnetin sunucularına kaç ile bağlandığını bir kontrol etmeni tavsiye ederim.. benim de arasıra 1024/256 olan netim 1024/96 olarak bağlanıyor.. sanırım seninde bağlantın bu şekilde gerçekleşmiştir.. bunu düzeltmek için modeme her seferinde reset at ... bende işe yarıyor.. modemin sayfasından 1024/256 ile bağlandığından emin ol.. dediğim gibi ara sıra 1024/96 olarak da bağlanıyor ve bu şekilde yapılan testlerde aynı senin aldığın gibi sonuçlar elde ediliyor... download hızın normal 107kb/s yapar ki bu o bağlantı için alınabilecek en yüksek değer.. ama upload'un 96kb/s değerlerinde... tıpkı dediğim gibi...

BAŞKA ÇARESİ YOKMU :)

• sorun modemdemi yani dostum , değiştireyimmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.