ttnet speed test , ve diğer speed test sonuçları şöle
download : 850-880 kbs
upload : 70-80 kbs
download hızı normal fakat upload normal değerleri 200-240 kbs olması gerekiyorkene gördüğünüz gibi 70-80 kbs araında
kaspersky ve 2-3 tanede başka virüs programlarıyla tarattım herhangibir virüs trojan bulamadı , 1 gün öncede aynısı olduydu ev ağı kurdum yeniden düzelmişti , fakat ertesi gün yine aynı şekilde upload hızı düştü.
ttneti aradım geldiler baktılar hiç bir sorun olmadığını söylediler...
son çare format atacam ama ondan önce yapacağım herhangibir şey varmı , ev ağını kurduğumda tekrar düzelmesi bir ipucu olabilir.
arkadaşım modemin sayfasına ttnetin sunucularına kaç ile bağlandığını bir kontrol etmeni tavsiye ederim.. benim de arasıra 1024/256 olan netim 1024/96 olarak bağlanıyor.. sanırım seninde bağlantın bu şekilde gerçekleşmiştir.. bunu düzeltmek için modeme her seferinde reset at ... bende işe yarıyor.. modemin sayfasından 1024/256 ile bağlandığından emin ol.. dediğim gibi ara sıra 1024/96 olarak da bağlanıyor ve bu şekilde yapılan testlerde aynı senin aldığın gibi sonuçlar elde ediliyor... download hızın normal 107kb/s yapar ki bu o bağlantı için alınabilecek en yüksek değer.. ama upload'un 96kb/s değerlerinde... tıpkı dediğim gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
arkadaşım modemin sayfasına ttnetin sunucularına kaç ile bağlandığını bir kontrol etmeni tavsiye ederim.. benim de arasıra 1024/256 olan netim 1024/96 olarak bağlanıyor.. sanırım seninde bağlantın bu şekilde gerçekleşmiştir.. bunu düzeltmek için modeme her seferinde reset at ... bende işe yarıyor.. modemin sayfasından 1024/256 ile bağlandığından emin ol.. dediğim gibi ara sıra 1024/96 olarak da bağlanıyor ve bu şekilde yapılan testlerde aynı senin aldığın gibi sonuçlar elde ediliyor... download hızın normal 107kb/s yapar ki bu o bağlantı için alınabilecek en yüksek değer.. ama upload'un 96kb/s değerlerinde... tıpkı dediğim gibi...
BAŞKA ÇARESİ YOKMU :)
sorun modemdemi yani dostum , değiştireyimmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme