ben bu modemi geçen ağustosta aldım kurarken cd deki routed pppoe ile kurdum bilgisayarda hiçbir ayarlama yapmadan direk networke yayın yapıyodu alet sonra ne olduysa modem bu ayarla bağlanmamaya başladı mecburen brigged ethernet yapıp bide bilgisayara pppoe kurmak zorunda kaldım yine eskisi gibi nasıl bağlanırız bilen ulu bir arkadaş varmı yazmadığım forum kalmadı
Modeme Reset atmayı denedin mi? Yani konsoldan...Bunu bi dene tekrar başa dön ilk yaptığın gibi ayarları yap.Çoğu zaman işe yarıyor bu modemde...Kolay gelsin.
yok abi webden telnetten modemden hertür reseti denedim ama bu modemde böyle bir sorun varmış telekomdan öğrendiğim kadarıyla. onlarda speedtouch diyince direk "bridge ethernet modunda kullanın" diyorlar distirbütör elkotek e bi türlü ulaşamıyorum
Speedtouchlarin driverlari degisti... En azindan bende 330 var onda degisti... ADSL altyapisina gore (Alcatel veya NEC) PPPoE veya PPPoA secin dedi Elkotekteki gorevli bana... Sen ikisini de dene PPPoE LLC 8 35 vs... [dry]
Ya ark. iyiki zyxel almışım desenize alcatel'in ucundan dödüm bide bununla hiç uraşamazdım yane..
dostum muhtemelen modemine bir firmware güncellemesi gerekiyor. sorunu toptancıya iletirsen ücretsiz bu güncelleme konusunda sanırım yardımcı olacaklardır. benzeri bir sorunu biz bu şekilde aşmıştık... kolay gele
abi sana yardımcı olayım bana toygun@adslbilgi.com dan ulaşırsan sana firmware update i gönderiyim, bide santralda nec sistemini değiştirip duruyor, pppoa vcmux çalışması gerekir, çalışmazsa da firmware update ile sorunu çözüp daha yüksek performans bile alabilirsin. Endless bence yırtmadın abi gelecekte görüşürüz :) Alcatel en iyisi ama santralı nec kurduğu için (eskisi tabi, yenilerin hepsini alcatel kuruyor) garip şeylerle kaşılaşılıyor