Şimdi Ara

Split antrenman mı Full body antrenman mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese.Uzun süredir kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum.Yaklaşık 5 6 aydır bu sporu yapıyorum boy yaklaşık 1.90 kilo 73 yaş 17.Başladığımda yağ oranım bayağı bir yüksekti bu süre içerisinde düzenli antrenman ve beslenme ile birlikte yağların neredeyse tamamı gitti ve iyi de bir kas kütlesi yaptım ve bu süre içinde split antrenman düzenini uyguladım.Başlama amacım ise fazla da kaslı olmadan fit ve düzgün bir vücuda sahip olmaktı.(Örnek olarak Kıvanç Tatlıtuğhttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAc1W3HLqBCBj10acAuGQensZsEEZyFs2u1QNNfWyjjIykgfuGPiGNt5hKZw)

Kafama takılan ise fit geniş omuzlu ve üçgen bir vücut için split antrenmandansa full body antrenman daha mantıklı gibi.Sizce splite devammı edeyim yoksa full body'e mi geçeyim?Ss de ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32Deleted -- 5 Aralık 2016; 1:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerisi olan?

• Full body daha iyi bence. Ama izole hareketler yapma bench press, dips, squat barfiks deadlift military press gibi temel hareketleri ağır 5-6 tekrar çalış.

• SS at vücut yapına bi bakalım .
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Hocam tam çekemedim aynada ama bunun biraz daha kalıplısını hayal et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megas06

Hocam tam çekemedim aynada ama bunun biraz daha kalıplısını hayal et.

Hocam kıvanç tatlıtuğ gibi vücuda sahip olmak istiyorum demişsin .Kıvanç röportajında kendisi söyledi

sadece kardiyo ve basketbol oynayarak yaptığını .Yani aşırı bir vücudu yok .Yine de onun gibi vücudum olsun

istiyorsan .Onun yaptığını yap .

Diğer yandan eğer antrenmanların şiddetliyse full body programına devam et .Fazla ara vermem her gün salona giderim

diyorsan da split yapabilirsin .

Haftada 3gün gidiyorum.Bu güne kadar hep split çalıştım programım da pazartesi göğüs ön kol çarşamda sırt arka kol cuma ise omuz bacak şeklindeydi.Full vücut daha yararlı gibi kardiyo olarak da ip atlıyorum ara sıra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    4 ay önce açıldı
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haftada 3gün gidiyorum.Bu güne kadar hep split çalıştım programım da pazartesi göğüs ön kol çarşamda sırt arka kol cuma ise omuz bacak şeklindeydi.Full vücut daha yararlı gibi kardiyo olarak da ip atlıyorum ara sıra.

Haftada üç gün gidiyorsan tabi ki full body daha iyi .Haftada üç gün giderek split programla iyi bile gelişmişsin .

Şiddetle full body öneriyorum .
    Hocam full body için hazırladığım programı yazarsam yorum yapar mısınız?
  • quote:

pm at hocam
    Yolladım.Vücuda ve hedefe göre yanlışlarım varsa size zahmet düzeltirseniz sevinirim hocam.
  • quote:

Bana da yolla kardes yorumlayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zamanın çoksa siplit gir bence
    zamanın dar ise az ise zamanın full body candır.

siplit ne kadar hani eski usül olsada beslenmeni ve cardio yu eksik tutma ikisindede

bana göre full body veya çift bölge
  • Yarışmalara katılmayacaksanız, izole hareketler zaman kaybıdır. Antrenmanlarınızı hedeflerinize göre belirleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.