Şimdi Ara

Split' e Yeni Geçen Biri İçin Program önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yaklaşık 5 ay falan fullbody çalıştım artık splite geçmeyi düşünüyorum. Ama internetten programlara baktığımda hep deadlift, squad, benchpress gibi hareketler vardı. Bu hareketleri yaparken(özellikle barbell row, deadlift) hiç hissedemiyorum hareketi ve bel ağrısı oluyor her ne kadar dikkat etsem de. Benchpresse gelirsek onda da aynı şekilde göğsümü tam olarak hissedemiyorum. Chest press machine, fly machine gibi makineler çok daha iyi vuruyor nasıl bi program oluşturabilirim serbest ağırlıkları minimuma indirerek? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yeniyim ama araştırmalarım sonucu yaptığım hareketleri söyleyeyim sende araştır.

Chest press machine
    Butterfly
    Pull down
    Pul UPS barfiks
    Dumbell row
    Cable lateral raise
    Chin ups barfiks
    Cable push down
    Forward lunges
    Hamstring curl
    Stand calf raises
    Ve çeşitli karın hareketleri..

Full body 7 hafta yaptım hala full body ama hareketlerim değişmişti dediğin gibi hissedemediğim ve belimi zorlayıcı hareketleri gördüm muscle Wiki adlı siteden bölgelere göre alternatif hareketleri araştırdım hissedebildiğim hareketler bu şekilde

Aynada vücuduma baktım eksik bölgelere yüklenmeye çalışıyorum hayatımda toplam 1 yıl spor yapmışımdır hep o full body klasik giriş programı oldu o yüzden ön bacak çok güçlü ve kaslı arka sönük mesela , göğüs pazu iyi sırt berbat şimdi bu şekilde kendimide tanıyarak dengelemeye çalışıyorum Split' e Yeni Geçen Biri İçin Program önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coindoping -- 18 Aralık 2022; 23:56:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.