Şimdi Ara

SPOR ARABA TERCİHİ? TT & RCZ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
17.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse spor arabayı süs olsun diye almaz sınırlarını zorlar her zaman.Çok hırpalanmış olurlar genellikle.Her ne alırsan al 2. ele yönelme spor arabada.Benim tercihim sıfır olacağı için rcz olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Tartışmasız TT diyorum.
    RCZ'nin fikir babası zaten TT.

+ 1 çok doğru.
  • 2 si arasından TT tabiki iç mekan ve biraz daha güvenli 'bence'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Ben kendi adıma AUDI TT gibi bir araçla PEUGEOT RCZ gibi bir aracı bırakın karşılaştırmayı aynı cümle içerisinde bile kurmam. Önceki mesajlarda denildiği gibi araç gerçekten çakma bir araç. Yani bir tarafta Alman TT bir tarafta Fransız RCZ. Bir kere RCZ zaten baştan mağlup. Motor konusunda TT karşısında şansı yok. Gönül ister PORSCHE CAYENNE'ye binin ama 1998-2000 model bir aracı da almak pek akıllıca durmuyor ama RCZ alacağıma CAYENNE'yi alırdım ben.

RCZ'yi bu kadar kötülememenin sebebi arkadaşımın komşusu PEUGEOT AÇI OTOMOTİV'de çalışıyor. Kendisi bile diyor "RCZ yaramaz" diye. Ben zaten olumsuz düşünüyordum RCZ hakkında bu da ispatı oldu düşüncelerimin. Bu arada bu arabanın yanında tüm Fransızların ücretsiz opsiyonu tıkırdılar da hediye. Tabi biz forum ortamında böyle şeyler yazıyoruz ama sadece fikir vermek için. Şu an siz RCZ almak isteseniz buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Sonuçta kendi tercihiniz, beğeniniz. Ama kısa ve net bir şey söylemek istiyorum son olarak ne alırsanız alın FRANSIZ almayın.

edit: imla

Cayenne ve Rcz birbirleriyle uzaktan yakından alakası olan araçlar değil. Ayrıca 98-2000 yılları arasında Porsche'nin Cayenne diye bir aracı yoktu.

Arkadaşınızın komşusunun test editörlerinden daha bilgili olduğuna da inanabilirsiniz. Bu işin otoritesi arkadaşınızın komşusudur.

Eğer Rcz'nin motor konusunda TT karşısında şansı yoksa vay Bmw'nin haline.

Evet Cayenne değil 911 diyecektim.

Ama RCZ motorunu BMW üretiyor diye TT'den daha iyi demek TT'ye haksızlık olur. Zaten motor olarak kağıt üstünde her şey ortada.

Bu başlık altına yaptığım hiç bir yorumda Rcz TT'den daha iyi demedim. TT ve Rcz arasında ciddi bir fiyat farkı var. TT performans ve marka değeri olarak Rcz'den önde.
    Rcz'nin üstün yanları ise tasarım ve malzeme kalitesi.

• TT Çakması
    TT Çakması
    TT Çakması
    TT Çakması
    TT Çakması
    TT Çakması
    TT Çakması
  • Sakın 2008 e kadar olan tt lerden alma benden sana soylemesı
    Neden dersen 3 tane kronık sorunu var
    Havalandırması sesli calısıyor kronık duzeltılmıyor

Launch kontrol 2008 14 haftadan sonra guncellendı mekatronık dagıtıyor

Kapı fitil ve kronık cam mekanızması sorunu var

Benım aracım 2008 16. hafta aracıydı sadece yag yakma ve mekatronık sorunu yasadım
  • Spor araç tavsiyesinde bile plastik kalitesi demişsiniz ya helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Spor araç tavsiyesinde bile plastik kalitesi demişsiniz ya helal olsun

bunda ne var?spor araba diye adam tofaş kalitesinde plastiğe mi sahip olsun?
  • Bu arada 2011 yılından once ledlı far varsa sanayı ısıdır haberınız olsun tt led kullanmaya 2011 yılında basladı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendi adıma AUDI TT gibi bir araçla PEUGEOT RCZ gibi bir aracı bırakın karşılaştırmayı aynı cümle içerisinde bile kurmam. Önceki mesajlarda denildiği gibi araç gerçekten çakma bir araç. Yani bir tarafta Alman TT bir tarafta Fransız RCZ. Bir kere RCZ zaten baştan mağlup. Motor konusunda TT karşısında şansı yok. Gönül ister PORSCHE CAYENNE'ye binin ama 1998-2000 model bir aracı da almak pek akıllıca durmuyor ama RCZ alacağıma CAYENNE'yi alırdım ben.

RCZ'yi bu kadar kötülememenin sebebi arkadaşımın komşusu PEUGEOT AÇI OTOMOTİV'de çalışıyor. Kendisi bile diyor "RCZ yaramaz" diye. Ben zaten olumsuz düşünüyordum RCZ hakkında bu da ispatı oldu düşüncelerimin. Bu arada bu arabanın yanında tüm Fransızların ücretsiz opsiyonu tıkırdılar da hediye. Tabi biz forum ortamında böyle şeyler yazıyoruz ama sadece fikir vermek için. Şu an siz RCZ almak isteseniz buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Sonuçta kendi tercihiniz, beğeniniz. Ama kısa ve net bir şey söylemek istiyorum son olarak ne alırsanız alın FRANSIZ almayın.

edit: imla

Cayenne ve Rcz birbirleriyle uzaktan yakından alakası olan araçlar değil. Ayrıca 98-2000 yılları arasında Porsche'nin Cayenne diye bir aracı yoktu.

Arkadaşınızın komşusunun test editörlerinden daha bilgili olduğuna da inanabilirsiniz. Bu işin otoritesi arkadaşınızın komşusudur.

Eğer Rcz'nin motor konusunda TT karşısında şansı yoksa vay Bmw'nin haline.

Evet Cayenne değil 911 diyecektim.

Ama RCZ motorunu BMW üretiyor diye TT'den daha iyi demek TT'ye haksızlık olur. Zaten motor olarak kağıt üstünde her şey ortada.

Bu başlık altına yaptığım hiç bir yorumda Rcz TT'den daha iyi demedim. TT ve Rcz arasında ciddi bir fiyat farkı var. TT performans ve marka değeri olarak Rcz'den önde.
    Rcz'nin üstün yanları ise tasarım ve malzeme kalitesi.

Malzeme kalitesini sallamayayım iki araca da binmedim. Ama takdir edersiniz ki tasarım göreceli bir kavram. Onun için RCZ tasarım olarak TT'den üstün diyemeyiz.

• ben TT diyorum ancak o fiyata 2006-2007 mercedes SLK da düşünebilirsiniz.yıldızı yeter

SPOR ARABA TERCİHİ? TT & RCZ...
  • Şu peugeot ön yargılarını atın.rcz gercekten güzel araç fiyatiylada goruntusuylede.Tabi bir TT gibi olamaz ama tt yerine tercih edilebilir.Eğer arabayı 2 seneden fazla kullanmam derseniz kesinlikle rcz.5 yaşındaki bir tt ye sıcak bakmıyorum.Eğer tt yi 2010 model alabilirseniz ozaman tt derim.
  • Selamlar.Kapışmayı sonlandırmak için uğradım,benden sonra dövüşmeyin.Yorumu bastı söz bitti deyin.Ee mi?
    TT üst sınıf bir spor otomobildir,RCZ KOMPAKT sınıf bir spor otomobildir.
    TT alabilen adam RCZ ye MOTORUNU FERRARİ DE ÜRETSE bakmaz.
    TT ye güç yetiren adamın ağzında RCZ SAKIZI DOLANMAZ.
    Vergiyi yakıtı falan düşünen adam zaten gider 1.6 kompakt sınıf araba alır.
    Keyfini düşünen adam da;
    TT'yi gider alır,biner keyfine bakar.
    RCZ kötü mü keyifsiz mi dandik mi?
    Elbette değil.
    Spor araba sonuçta,ama bu araçlar AYNI SINIFTA DEĞİLLER.
    Bu arabaları karşılaştırmaya koyan otomobil dergilerinde de BEYİN YOK.
    Ama scirocconun karşısına 911 çıkarır gibi RCZ nin karşısına TT çıkarılmaz.
    Hörmetler.Konuşan var mı?
    Yok
    O zaman iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Mart 2012; 20:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joz

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Al bunu al bunuhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-tt-2007-46000-km-49296695/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fabrikadan-ciktigi-ilk-gun-ki-gibi-hatasiz-full-full-74596130/detay
    BUDA var 3000 km de

yerinde olsaydım tt alırdım çünkü quattro var 4çeker hep daha iyidir rcz ise önden çekişli bu yüzden tt nin yol tutuşu daha iyidir bence

• quote:

quote:

quote:

Al bunu al bunuhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-tt-2007-46000-km-49296695/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fabrikadan-ciktigi-ilk-gun-ki-gibi-hatasiz-full-full-74596130/detay
    BUDA var 3000 km de

yerinde olsaydım tt alırdım çünkü quattro var 4çeker hep daha iyidir rcz ise önden çekişli bu yüzden tt nin yol tutuşu daha iyidir bence

2.0 Tdi TT ve 2.0 Tfsi TTs quattro sistemine sahip. 1.8 tfsi ve 2.0 tfsi TT önden çekişli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

BUDA var 3000 km de

2.0 Tdi TT ve 2.0 Tfsi TTs quattro sistemine sahip. 1.8 tfsi ve 2.0 tfsi TT önden çekişli.

2.0tfsi almayacakmıydı zaten arkadaş ? ,1.8t lerdede quattro var diye biliyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BUDA var 3000 km de

2.0tfsi almayacakmıydı zaten arkadaş ? ,1.8t lerdede quattro var diye biliyorum ben

2.0 Tfsi TT quattro'lar arkadaşın bütçesini aşıyor, önden çekişliye bütçesi yetiyor. 1.8 TT'ler önden çekişli.

• yani bu yaramaz, aynı cümlede kurmam,bu 2 si asla kıyaslanamaz gibi slogan tarzı cümlelere itibar etmiyorum.edenide görmedim.peugeot tabiki audi nin makenaik kaporta anlamında gerisinde (yoksa 5 yaşındaki tt ile sıfır km rcz aynı fiyatlrada olurmuydu)
    ama rcz motorları bmw ortak motorlarıdr.. çocuksu yorumlar yerine gerçek nedenlere inelim, kulanıcılar yok mu mesela hiç?

Burayı gene fanatikler basmış, hiçbir fikir vermeyenBen bir alfistiyim defalarca turlara katıldım,çokça arkadaşım olduorda bile şu vw cileri görmedim( ki alfanın motor devir sesiyle vw nin efendi araçlarını kıyaslamam subjektif bir his,hiçbir bilimsek dayanağı yok)
    audiyi seviyorum (henüz bir audim olmamasına rağmen) peugeot uda çok daha ucuza aynı segmentte bir araç yarattığı için geçmişte 406 coupe, 206 gti gibi başarılı otomobillere sahip olmamı sağladığı için
    2-3 audi tt buldum gidip bakacağım, içime sinmezse rcz ye yatıracağım parayı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.