bildiginiz uzere nofapte 20. güne ulastim ve ictigim tum haplari birakip spora basladim. her gün düzenli 1 saat kondisyon bisikletine biniyorum ve inanilmaz mutlu olmaya ve pozitif dusunmeye basladim tüm stresim ve depresyonum azaldi. bundan sonra devamli yapmayi dusunuyorum sizlerede tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spor hayatımı değiştirdi.
-
-
Hocam umarım böyle devam eder hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inşallah hocam bakalim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç kilosun
120
bakış açını değiştirmek bile hayatını değiştirir
devam et kardeşim
-
Koşu bandını tavsiye ederim biskletten daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eklemlere zararliymis hocam
Darısı başımıza
Dandikleri zararlı doğrudur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam devam fotoğraflarını gördüm. Gün gelecek forumda before after konusu açacaksın.
David goggins ismini araştır
Hatta dur
Centilmen KulübüyoutubeDavid Goggins - Can't Hurt Me Kitabı İnceleme - 1.Bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=Mx9yjog6dL4
İzle bunu, aynı kanalda 3 part var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Kasım 2022; 22:58:49 >
plasebo
-
adamın before fotosu obez değil ki ? su forumda ki herkesin donunda sallar before fotosu ile, omuzlara, bacaklara bak strongmancı tipi var. yağ yakıp kendi reklamını yapmış. amerikanlara inanmayın kendileri paketleyip reklam yapmayı çokseviyorlar
-
Ahaha ahahahahahaha
Adamın reklam yapmasına ihtiyacı yok. Ona inanmıyorsan buraya alalım.
devam spora
nasıl reklam yapmasına ihtiyacı yok. bu adam influencer değil mi ? adamın para teknesi reklam lol
reddite ki kişiler normal insan, sana herhangi bir şey vaat etmiyor ya da satmıyor, diğeri influencer
su yeni nesil bazen çok yoruyor ya. zeki mürende bizi görücek mi diyen köylüler gibisiniz bazen
-
Sadece bisiklet ile yapma sporunu direnç egzersizi de ekle. Salona gitmesen bile barfiks şınav mekik yapmaya bak. Direnç egzersizi sayesinde kas miktarın artar buda günlük ihtiyacın olan kaloriyi artırır yani metabolizmayı hızlandırır hem daha çok kalori yakar hem daha fit durursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bakış açını değiştirmek bile hayatını değiştirir devam et kardeşim |
Benzer içerikler
- ehliyet almak zor mu
- tinder hakkında yorumlar
- diyatomlu toprak tahta kurusu yorumları
- rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak
- molcef 400 kullananlar yorumları
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X