Şimdi Ara

Boy takıntım hayatımı yaşanmaz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aşırı takıntı yaptım bu konuda, mesela yolda birini görsem aşırı çirkin ama bende bi kaç cm uzun olsun, kendimi ondan ezik görüyorum otomatikmen, boyu benden uzun kızlar ona daha çok ilgi duyar diye geçiyor içimden, yada buna benden daha çok saygı gösterir insanlar çünkü benden uzun, sırf bu takıntım yüzünden kenardaki araba parasının üstüne çalışıp para ekleyip 150 bin liraya boy uzatma ameliyatı olacagım, yoksa sonu intihara kadar gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalian12 -- 5 Eylül 2017; 3:20:0 >

• gereksiz insansın inşallah ölürsün ameliyat masasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

gereksiz insansın inşallah ölürsün ameliyat masasında

İnşallah deme bari, adam olun biraz
  • boyun kaç kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

boyun kaç kardeş

177
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian12

quote:

boyun kaç kardeş

177

2. yoruma hak verdim şu anda.
  • quote:

quote:

quote:

boyun kaç kardeş

177

Biraz yardımcı olmaya çalışsanız? Belki çok kısa degildir ama takıntı işte, elimde olan birşeymi kardeş sence? Keşke olmasa böyle bi takıntım keşke memnun olsam halimden, istememmi sanıyosun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

boyun kaç kardeş

177

Biraz yardımcı olmaya çalışsanız? Belki çok kısa degildir ama takıntı işte, elimde olan birşeymi kardeş sence? Keşke olmasa böyle bi takıntım keşke memnun olsam halimden, istememmi sanıyosun

Len oğlum sokturtma şimdi takıntına şu moktan yaşamında yok mu kızlardan başka şey? Bık bık bık bir de 150 bin lira para verip ameliyat olacakmış İleride bu yorumunu okuyup ne kadar salakmışım dersin kendine, benim de bu mütevazi yorumumu desteklersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

boyun kaç kardeş

177

Len oğlum sokturtma şimdi takıntına şu moktan yaşamında yok mu kızlardan başka şey? Bık bık bık bir de 150 bin lira para verip ameliyat olacakmış İleride bu yorumunu okuyup ne kadar salakmışım dersin kendine, benim de bu mütevazi yorumumu desteklersin

Lan kız mı tek sorun, onu örnek verdim sadece, öevremde çok kız var ondan yana sıkıntım yok, kendimi ezik olarak görmek benim sıkıntım, benden uzun birini gördügümde kendimi ondan ezik hissediyorum

• Boyun gerçekten 177 ve trol değilsen psikiyatriste görünmelisin ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

Boyun gerçekten 177 ve trol değilsen psikiyatriste görünmelisin ciddiyim.

Yok kardeş gerçekten trol falan degilim, psikiyatrist tedavi edebilir mi bu takıntıyı
  • haha cidden yazık akıl yok bu insanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesapeake Ripper -- 5 Eylül 2017; 4:4:23 >
  • işsizlikten tamamen. büyüyünce geçer.

not: 1.85 ve kaslı
  • boyunu uzatmaktansa düşünce şeklini değiştirmeye odaklan. daha kolay.
  • quote:

Hödük umarım söylediğin şeyler senin hayatına dönerde bin pişman olursun
  • Ozaman psikologa git kardes. Boyun kisa bir boy degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

Hödük umarım söylediğin şeyler senin hayatına dönerde bin pişman olursun

Yav önyargılı olmayayım diyorum ama şu "Bora" isimli lavuklar hep mi aynı olur arkadaş
  • 1.77 kısa bir boy ölçüsü değil. Senin ilacını biliyorum. Muhtemelen obsesyon var sende. Ameliyat falan gerçekten gereksiz. En kısa zamanda bir psikiyatriste gidip ilaç tedavisine başlamalısın. Geçmiş olsun.
  • Haline şükret ben 167yim ve senin gibi düşünüyorum. Kızlar uzun boylu erkekleri sever ama benden daha uzun olmana rağmen böyle düşünmen saçma. Benim gibi kısa olsaydın? 167 boyda ve 27 yaşındayım artık boyum daha uzamayacak
  • ben 1.80 imde ne oluyor. ayrıca testosteronla boy uzayabililir nofape başla spor yap vücudundaki yağı azalt. Teoride uzaması gerekir ama büyüme çakraları kapanıyormuş bir yaştan sonra galiba kemikteki denemek lazım youtubeda boy uzatan bi adam vardı ona bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 5 Eylül 2017; 9:46:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.