Şimdi Ara

Spor programı. Bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendime bir spor programı hazırladım,fikirlerinizi alabilir miyim? :)
    İp atlamak 3er dakika 20 set.(1 dakika mola)
    Koşmak 5er dakika 4 set.
    Kum torbası 3er dakika 20 set (1 dakika mola)
    Mekik 1er dakika 10 set(35 sn mola)
    Yüksek hızda yürümek 10ar dakika 2 set(2 dk mola)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winbross -- 18 Nisan 2014; 17:17:27 >

• Mekiği ve koşuyu arttir sınav ekle bolca ve barfiks cek

Edit yürümeyi salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D09D347C5 -- 18 Nisan 2014; 17:18:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mekik ve koşuyu bi şekilde hallederimde şınava gelince orda pertim hocam,napsam?
  • Mekik 10 set yerine daha az ama daha çok tekrar yapmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,bu başlangıç için aslında.Asıl hedefim aralıksız hiç durmadan 200 300 mekik çekebilmek ee tabi birden olmuyo yavas yavas :)
    Bu programın üstüne bide ekmeği kesip kalan yağlardan da kurtulursam sanıyorum six packler çıkmaya baslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winbross

Mekik ve koşuyu bi şekilde hallederimde şınava gelince orda pertim hocam,napsam?

Başlarda herkese öyle olur 1aya geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10a bile gelmeden kollarım titremeye başlıyo :( Sizce bu programın yağ yakımına etkisi nasıl olur? fazla bi yağ kalmadı olanıda atıp yavas yavas vücut geliştirmeye baslamak istiyorum işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 10a bile gelmeden kollarım titremeye başlıyo :( Sizce bu programın yağ yakımına etkisi nasıl olur? fazla bi yağ kalmadı olanıda atıp yavas yavas vücut geliştirmeye baslamak istiyorum işte

Fazla yağ kalmadıysa sınavda minumum 25-30yapman lazım ya şişkosun yada çok güçsüz kendini zorlaman gerek 10 kez 3-4set yap

• Mekik cok az kosu icinse calori yakmak istiyorsan biraz daha arttir ama kesinlikle mekigi arttir

• An itibari ile 71 kiloyum kısa sürede 14 civarı kilo verdim şişkoluk kalmadı artık peki hocam şınavıda ekliyeceğim programa. Genel olarak programı nasıl buldunuz?
  • quote:

Mekik ve koşuyu bi şekilde hallederimde şınava gelince orda pertim hocam,napsam?

Şınav çeke çeke arttırırsın yapabildiğin kadar yap bişey olmaz yavaş yavaş artıcak
  • mekik zaten çok basit alıştıktan sonra 50-100 arası yaparsın rahat. şınav da ilk başlarda zorlanırsın 5 tane falan anca yaparsın sonra tek seferde 20 tane bile yaparsın.
  • Deniyeceğim teşekkürler :) Programı nasıl buldunuz? Herhangi bir abartı yok demi?
  • quote:

An itibari ile 71 kiloyum kısa sürede 14 civarı kilo verdim şişkoluk kalmadı artık peki hocam şınavıda ekliyeceğim programa. Genel olarak programı nasıl buldunuz?

Program çöp

Bana kalırsa bunları yap
    Haftada 1kosu 2ip atlama farklı günler olsun ip en az 800atla kosuen az 25dakkika

Mekik 2gunde bir 400kez farklı versiyonlarını dene sağ dönerek sola dönerek falan setleri ayarladın

Sinav 2gunde bir 120kez 12den 10set

Barfiks yapamican enfazla 5olur
    Dumbell al

Asla bodye gitme

• Yazdığınız program kesin sonuç verir mi?
  • quote:

Yazdığınız program kesin sonuç verir mi?

Sürekli artiricaksin 1.hafta bitince sayıları arttir besleme iyi olursa bomba gibi olursun barfiks önemli çok yap ii günler

• quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

quote:

An itibari ile 71 kiloyum kısa sürede 14 civarı kilo verdim şişkoluk kalmadı artık peki hocam şınavıda ekliyeceğim programa. Genel olarak programı nasıl buldunuz?

Program çöp

Bana kalırsa bunları yap
    Haftada 1kosu 2ip atlama farklı günler olsun ip en az 800atla kosuen az 25dakkika

Mekik 2gunde bir 400kez farklı versiyonlarını dene sağ dönerek sola dönerek falan setleri ayarladın

Sinav 2gunde bir 120kez 12den 10set

Barfiks yapamican enfazla 5olur
    Dumbell al

Asla bodye gitme

Neden body gitmesin?

• Teşekkürler :)
    Arkadaşlar program hakkında yazabileceğiniz birşeyler yok mu? :(
  • Güncel
  • Hortttt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.