Şimdi Ara

Spor Salonu 'Öğrenci Üyeliği'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün yazıldığım spor salonunda "Öğrenci Üyeliği" diye daha uygun fiyatlı bir paket bulunuyor. Ama tercihler daha bugün açıklandığı için dün kayıt olurken benden bir yerde okuduğuma dair belge istediler ve üniversite sınavına girdiğimi yerleştirmelerin daha açıklanmadığı söyledim ardından "Öğrenci Üyeliği" şeklinde kayıt yapamayacaklarını söylediler bende biraz ısrar ettim elinizden bir şey gelmez mi diye sonrasında kimseye söylemememi söyleyerek öğrenci kaydı oldum. Fakat sonrasından benden yerleştirmeler açıklandığında gelip göstermemi istedi. Bugün de yerleştirmeler açıklanınca ben bu sene mezuna kalmıştım dostlarım. Eğer benden yerleştirmeler için bir şey göstermemi isterse ne yapıp ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Yalan söylemem yanlış bir şey fakat liseden yeni mezun olduğumuz için oradaki çoğu arkadaşım okullar kapanmadan önce yazıldığı için onlarda benim gibi olsalar da öğrenci üyeliklerini devam ettirebiliyorlar ve malum ekonomi olarak öğrenci paketinde 500 TL'lik bir fark var. Ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir veyahut gösterebileceğim beni kurtaracak bir belge bulabilme şansım var mıdır?

Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.