Şimdi Ara

spor ve ders calısma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spora başlamayı düşünüyorum ders calısmayı dershane başladığında başlayacağım temelim var sizce ikisi bir arada yürür mü bir de beslenmemi sağlam yapacağım

• Ben salı ve perşembe yüzüyorum azda olsa etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profesyonel atlettim, universite sinavi yuzunden en parlak donemimde birakmak zorunda kaldim..

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Bende fitness yapiyordum ben de birakmak zorunda kaldim

• Dostum, bence yürür. Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum. Fitness sporu ile ilgileniyorum. Genel olarak spora başlama sebebim de, Sınav hazırlık sürecinde hareketsiz olunuyor. Ayrıca biraz stresli geçiyor bu zamanlar. Bana göre stresin düşmanı spordur. Kafa olarak rahatlatıyor. Zinde oluyorsun. Disiplin katıyor ki, bu disiplin katması inanılmaz bir şey. Özellikle bu maratonda disiplin 3-0 önde başlatır insanı. Uzun lafın kısası, gerekirse 1 saat daha az uyu ve sporunu yap. Haftanın 3 günü spor yap en azından. Spor sadece spor değil yani bir çok şey katıyor insana...

Edit: Bir yıldır düzenli olarak (haftada 3-4 gün) spor yapıyorum. derslerime çalışıyorum. Beni etkilemiyor. Tam tersi spor bana çok şey kattı, katmaya da devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ockham -- 30 Eylül 2016; 10:12:59 >
  • Evde plates yapin hem kisa hem etkili

• kesinlikle yürümez salonda çok yorulursun eve gelince o yorgunlukla çalışabilmen imkansız kendimden biliyorum. Onun yerine koridor barfiksi al evde mekik + şınav + barfiks çek zaten havalarda soğuyor, baktın gene yetmiyor 100 liraya netten 20 kilo çantalı dumbell set al youtubedan aç videoyu izle hareketleri hem zaman hem para tasarrufu.

edit:

dumbell set:http://www.hepsiburada.com/delta-dura-strong-deluxe-parlak-gri-dokum-plaka-20-kg-ozel-cantali-set-ds-3302-p-SPORDELTADS3302
    barfiks çubuğu

koridor barfiksi:http://urun.n11.com/kapi-ve-sinav-bari/koridor-barfiksi1081010cm-128cm-ozel-imalat-P20293629

el yayı:https://www.decathlon.com.tr/ayarlanabilir-el-yayi-id_8344978.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 30 Eylül 2016; 11:21:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sınav senesinde spor yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spor ile ders yürümez diyenler, daha önce hayatlarında spor yapmayıp son sene keyfi gitmeye çalışan tembellerdir. Spor, dersi etkiler ama negatif değil pozitif yönde. Sabah 8de kalk, git salona 1-1.5 saat sporunu yap eve gel. 1 saat uyu, saat 11-12 gibi kalkıp derse oturdun mu kafanda mis olur, vücudun da.
  • 2senelik spor geçmişim var 4ay bıraktım sadece beslenmemi sürekli sağlam yaparım
  • Ben de etkilemez diye düşünüyodum ama hedefler yüksekse yürümez malesef. Hayatında spor yapmamış adam demiş arkadaş hemen.
    Sizin hedefiniz yüksekse, çok fazla çalışmanız gerek zaten. Çok fazla çalıştığınızda dersler yüzünden zaten zihniniz ve beyniniz inanılmaz yorulacaktır. Kendimden de biliyorum geçen yıl bazen sabahları gözümü açamadığımı, normalde çok kolay uyanan bi insan olmama rağmen. Eğer akşam bu zihin yorgunluğunun üstüne bir de sporu eklerseniz üstüne bir de fiziksel anlamda yorulacaksınız, biraz düşünürseniz tahmin edebilirsiniz ne olacağını.
    Arkadaş kesinlikle engellemez demiş. Hedef düşükse, günde max iki üç saat çalışma sana yetiyosa istediğin yere evet engel teşkil etmez spor. Ama hedef yüksekse üzgünüm, vücut düzelsin derken psikolojiniz sınavınız falan mahvolabilir. Kendim de vazgeçtim malesef bu sebepten, sadece akşamları yürümeyi ve evde spor yapmaya devam edicem.

• valla yurumuyor yorgubluktan ne ders calisiyor ne baska bir sey.Birde uzaksa yolda okadar vakit gidiyor ustelik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.