Şimdi Ara

Spor yapıyorsanız erken öleceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://skor.sozcu.com.tr/2019/05/28/doc-dr-erkut-tutkundan-dinleyiciler-soke-eden-sozler-spor-yaparsaniz-bilin-ki-erken-oleceksiniz-1291286/

tabi haberin manşeti biraz clickbait gibi ama içeriğine bakınca aslında biraz mantıklı gibi geliyor

özellikle bizim gibi haftanın 4-5 günü ağır şekilde vücut geliştirme yapanlar için alarm çanları erkenden çalmaya başlar mı ?

gerçekten bilgili arkadaşların yorumlarını merak ediyorum,hayvan gibi çalışıp yine aynı şekilde yiyoruz organlarımızı vücudumuzu çok ama çok yoruyoruz,ayrıca kalbimizi de zorluyoruz hemen hemen bir çoğumuz antrenmanlarda kalbimizin yerinden çıkacak gibi attığını hissetmişizdir.Denilen o ki bu şekilde nabızı aşırı zorlayan çok fazla ağır antrenmanlar kalbin ömrünü kısaltıyor.Keza birgün sönmez de bir programda ağır spor önermiyorum yürüyüşü ve hafif kilolarla dambıl çalışabilir demişti.

Bu konuda önerileriniz nelerdir ben açıkçası biraz daha dikkatli olmayı düşünüyorum en azından son tekrarları çıkartmayacağım ağırlıklar yerine daha temiz çalışmak için düşük kilolarla devam edeceğim bundan sonra fit olmak için spor yapacağım ağırlık olacak ama fazla değil.

• hurafe inanmayın öyle olsa yıllardır spor yapıyor insanlar kimse 50 60 yaşında ölmüyor
  • Arnold reise bakman yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu bence tamamen kişinin yapısına ve kaderine bağlı ya. kimisi var steroid'in dibini görüyor uzun seneler steroid kullanıp ''neredeyse'' (steroid kullanan herkes illa bir etki görür fakat bünyeden bünyeye değişiklik gösterir) vücudunda hiç problem yaşamadan hayatına devam ediyor, bazısı da steroid kullanmaya başladıktan kısa bir ciddi etkiler görmeye başlıyor. örneğin; ünlü vücut geliştirmeci arnold ve mike mentzer örneği birisi 49-50 li yaşlarda vefat ederken arnold şu an hala taş gibi. bence aynısı sigara için falan da geçerli. tamam, sigaranın zararlı olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. fakat 50-60 sene sigara kullanıp da 80-85'li yaşlarda hala sigara içmeye devam edip eceliyle vefat eden çok tanıdığım oldu. o yüzden bence bu sağlık vs. kalp konuları biraz da şans ve kader diye düşünüyorum ben. ha bu tabii ki önlem alınmayacağı anlamına gelmez. senelik kan tahlili vs. önemli şeyler. onun yanı sıra bence vücut geliştirme sporu ''ileri'' seviyelere taşındığında zararlı diye düşünüyorum ben. insan, tembel bir canlı değildir ve dünyaya gelişimizin illa bir amacı vardır. bu amaç oturmak, sedanter yaşamakla sürdürülemez bence, insanın hayatında hareket çok önemli. bunun yanı sıra, uzun süreli devam eden kalbi yoran egzersizlerinde ilerde bazı sıkıntılar açabileceği su götürmez bir gerçek bence.

• her gün hormonlu tavuk yemekten kanser olmayız umarım.
  • Streoid kullanan birçok ünlü Bodybulding sporcusu 60 i göremeden öldü. Bu Spor Kalbi zorlayan bir spor. Ve çoğunlukla Doktor Kontrolünde alınmayan ilaçlar ve Suplementler yüzünden erken yaşta ölen çok oluyor.

• Supplementler yüzünden erken yaşta ölüyor ne demek yahu bilginiz yoksa kirletmeyin boş boş yorumlarla....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktor Kontrolünde alınmayan ilaçlar ve Suplementler...

Supplement ek demek. Ne anladığınıza bağlı.

Hatta çoğu ingilizce Bodybulding sayfasında Streoid i bile Suplement olarak kabul ediyorlar. Yani ek olarak alınan herşey Streoid de dahil Supplement kabul edilir. Yağ Yakicilar vsvs.

Sizin için Supplement diyince Protein tozu ve BCAA dışında başka birşey ifade etmiyor ise, o sizin anlamaniza bağlı. Gelip çok bilmişlik taslamaya hiç gerek yok.

• Kanıt göster bilimsel veri nerde. Canan karatay gibi glutesden sallama bilgiler ülkemiz çok cahil size gülüyorım sadece 😂😂😂

• supplement ek besin demek bildiğim şey hakkında konuşurum sen daha anlamını bilmeden konuşuyorsun. steroid besin mi yiyormusun içiyormusun onu gelip burda saçma sapan yorum atıyorsunuz.Milletin aklını karıştırıyorsunuz.Tabiki doğal beslenmek varken supplement ikinci planda ama günümüz şartlarında doğal birşey kalmadığı için insan mecbur kalıyor.Ben açıkcası o homonlu yetişip ölü yiyen tavukları yemektense whey protein içmeye razıyım...

• Gereksiz Polemik sonrasi , anlamsiz kelimeler kullanmam hata. Editliyorum yazdiklarimi. Seviyeli olmak en iyisi.
    Şimdi... Uğraşamam senin gibilerle. Blok
    mobil.stern.de
    Tödliche Gefahr: Das Geschäft mit den gepanschten Internet-Pillen | STERN.de
    https://mobil.stern.de/gesundheit/ernaehrung/toedliche-gefahr--das-geschaeft-mit-den-gepanschten-internet-pillen-8492018.html

Savas Cebeciyoutube
    Yag yakmak icin Clen Nedir, Nasil Kullaniliyor ?
    https://youtu.be/e_54hp3Z3qg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos2999 -- 20 Haziran 2019; 23:53:1 >

• Velet dediğin eline bir tabur çocuk verir özürlü özürlü hala haber paylaşıyorsun 25cm kolunla yorum yapmıcaksın.Bildiğin konularda konuş bilmediğin konuda konuşma.Gazede haberinde ölen insanın otopsi raporuna baktınmı o kullanırken yanındamıydın boş teneke hala steroide supplement diyor kara cahil inşallah senin gibilerin nesli tükenir de kurtuluruz. Kaç tane olimpia gördün ölen he beyin fakiri

• Bende Kreatine baya yükleniyordum. Geçen Saygın bir Alman Dergisinde Kretainin Böbrekleri çok yordugunu ve zarar verdiğini okuduktan sonra 10 Gram dan 5Gram a düşürdüm. 4 ayda bir 1 aylık Mola veriyorum. Böbrekleri kaybetmemek için

• Adam aşırı dozdan öldüğü söyleniyor 1 kişiye bakıp yorum yapıyorsun.Anlama özürlüsü olduğun için ve at gözlüğü ile baktığın için senin gibi canan karatay tayfası zır cahillere laf anlatmak zor hadi sen burdan plates sayfasına git bakalım

• Zaten kreatine 1 ayda bir ara verilir sen insan mekanizmasının okadar basit olduğunu mu düşünüyorsun 😂😂😂 10 gram kreatinden ne böbrek kaybedersin nede arnold olursun fazla kasma kendini

• Sen farklı konularda araştırma yapıyorsun bence biraz anabolic steroidler hakkında makale oku. Kreatin onların yanında devede sinek kalır... Demek istediğim bu spor okadar masum değil o pro sporcular kreatinle glutaminle cartla curtla uğraşmaz.Arnoldun zamanında kendine canlı insan hücresi enjekte ettiğini biliyomusun ölü insanlardan alıp??

• Evet şuda varki kalbinde belirli bir atma ömrü vardır ama onu ancak Hz Allah bilir biz bilemeyiz. Ağır spor yapan insan tabiki nabzı yüksek olur kalbide teorik olarak erken tükenir. Ecel konusu abayrı konu oraya girmicem.
    Sağlık için yapıyorsan hafif antreman yaparsın haftada 3 gün.Kafayı bozdum diyorsan zaten böyle şeylere takılmazsın testo deca tren... Proviron vs vs içine dalar gidersin bi bakmışşın ölmüşşün 😎 ama işin bu olarak ölürsün erken mi geç mi orasını Hz Allah bilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.