Şimdi Ara

Spordan Soğumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır fitness ile uğraşıyorum, 20 kilo verdim ve kas da yaptım. 1 yıldır hep motivasyonumu sağlayan arkadaşlarım oldu çok severek yaptım bu sporu. 3 aydır ailemin yanındayım, arkadaşlarımla görüşemiyorum ve ailem sürekli sporun da diyetin de saçma şeyler olduğunu benim normal yaşamadığımı söylüyolar. 2 haftadır spora gitmiyorum, macroları sürekli sayarak beslenirken artık hep makarna, poğaça, ekmek ile besleniyorum. Bunu yaşayanlar illaki olmuştur, nasıl kurtuldunuz bu ruh halinden? Eski iğrenç vücuduma dönmek istemiyorum

• Bu zaman zaman benimde başıma geliyor özellikle arkadaşlarla biryere gidince ne yesek konusu açılınca bir başlıyorlar nereye kadar böyle diye ama bu söylenenler yüzünden spordan soğumak gibi bir düşüncem olmadı çünkü beni motive eden o aynanın karşısına geçtiğimde düzgün fit bir vücut görmek hoşuma gidiyor dışarıda insanların kıskanırcasına bakışları bile beni motive ediyor o yüzden jost do it diyorum
  • Eski fotolarina bak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun şu, motivasyonun kendi içinde oluşmamış. Dış etmenlere bağlı olarak bu işe başlamışsın.

Eğer spor sende içselleşmiş olsaydı, dış şartlar farketmeksizin devam ettirirdin.

Bu da sana anlatılacak bir şey değil. Kendi kendine oturup düşünmen gerekiyor. Niye yapıyorum? Yapmazsam nasıl bir hayatım olur?

Ailenin söyledikleri aileni bağlar. Spor, beslenme, sağlık konusunda bilgili mi ailen? Tavsiye alınacak kişi var, alınmayacak var.

Ben bu sorunu hiç yaşamadım. Çünkü sporun beni karakter, kişilik, dış görünüş, zindelik vb. birçok konuda üstün kıldığını biliyorum. Sağlığım ve vücudum benim için değerli. O sebeple dışarıdan birinin beni teşvik etmesine gerek yok.

Sen bu işin sana getirilerini iyice bir düşün ve tart. Belki senin için saydıklarım o kadar da değerli değildir. Arkadaşlarınla geçirdiğin vakit daha önemlidir. O zaman sporu sadece onlarla yapmaya devam edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yiyip kusmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.