Şimdi Ara

Spordan Sonra Yarım Kilo Kırmızı Et?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde şınav + barfiks + boks çalışıyorum. Antrenmandan hemen sonra akşam yemeği olarak 500 gr ekmeksiz sade dana eti tüketmek ne kadar doğru? Kas ve hacim gelişimi için çok faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCutchen -- 15 Ağustos 2017; 12:36:21 >

• 500gr dana eti yiyeceğine protein shake alsana ? 500 gr dana eti bir seferde yenir mi zaten o da ayrı bi konu
  • Pakete girmiş hiçbir şeyi tüketmemeye özen gösteriyorum, doğal besleniyorum. Niye yenmesin ayrıca, Çağatay Ulusoy antrenmandan sonra 1 kilo et yiyormuş.

Ayrıca zengin fakir edebiyatı yapmaya gerek yok milletin bir paket sigaraya verdiği 15 lira veya Starbucks da oturup içtiği 15 liralık bir kahve yerine 20 lira verip kırmızı et alıyorum. 2 güne 1 aldığımda ayda 300 lira bir masraf çıkıyor.
  • Dont feed troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir oturuşta yarım kilo et yiyebiliyorum kıyma olarak. Bimde 15 20 lira gibi bir fiyatı olması lazım köftesi çok güzel oluyor.

• Yarım kilo deyince göze çok geliyor ama pişince zaten küçülüyor gramaj düşüyor, ekmeksiz gayette güzel yenir lop et. Tabi 165 boyunda 50 kilo tıfıla anlat bunu :)

https://www.bod****tr.com/threads/%C3%87a%C4%9Fatay-ulusoy-spordan-sonra-1-kilo-et-yiyorum.58605/

Sporu evde amatör yapıyorum, protein neyden ne kadar alınır vs. konularında bilgi sahibi değilim gelim şurada sorayım dedim ama, buraya konu açmam başta hata, yaş ve seviye ortalamasının ne kadar düştüğünü bir kere daha anladım.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Et değildir o kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağırlık çalışması yapmadıkça gerek yok hocam öyle şeylere. Doğru düzgün kas yıkımı bile olmuyor.

• Ben 372.6 gram tüketiyorum..

Şaka bi tarafa 500g da yenir 1000gramda bunlar küçük detaylar, asıl mesela gün sonunda yeterli kaloriye ve makrolara ulaşabilmek. 500g eti tek başına yemek sindirimi güçleştirebilir yanına bir miktar sebze lif ve posa açısından etin sindirimine katkıda bulunacaktır.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 15 Ağustos 2017; 15:59:33 >
  • McCutchen kullanıcısına yanıt
    Evde yaptığın amatör spor için o yediğin et fazla . Vücut zaten protein depo etmez fazlasını atar . 500 gram etten 140 Gr protein alırsın bu değer çok fazla ve vücut bunu atar. İnternetten pro,karbo ve yağa ne kadar.ihtiyacın olduğunu bak. Ağırsağlamın sayfasında vardı. Ona göre yersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.