Bildirim
Sportage mı Kuga mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kuga alırdım. 3 yaşında özdeş kmde kuga ve sportage bulabilir içine binerek daha rahat karar verebilirsiniz. -
Yeni kasa sportage derim ben. -
Bana göre Kuga nın içi focus gibi aynı. Ben sportage alırdım -
Tarafsız olarak yorumum sportage olurdu, nedeni ise; ford kuga klasik ford çizgileri taşıyan içinin sedan ve ucuz araçlarından bir farkı olmayan ve bana normal yere yakın bir hatchback arabayı andırmasından dolayı...Sportage çok yeni bir yüze ve karizmaya sahip,tabiki kendi görüşüm bu,başka düşüncede olanlarda vardır elbet ancak son karar sizin -
Kesinlikle Spartage tercih ederdim. Tasarımı çok göz alıcı -
ford kuga -
kıyaslama bile yanlış olur tabiki kuga. -
ford kuga uzun zamandır kullanılıyor,ama yeni sportage tam bir muamm,motorundan şasisine kadar..
sportage 1 sene kadar yollarımızda bir test edilsin bakalım. -
Yeni Ford Kuga powershift kullanan biri olarak tabii ki Kuga. Çünkü konforu, iç hacmi, işçiliği, yol tutuşu, otomatik şanzımanı , sürüş keyfi harika. Kia da eminim iyi bir araç ama kuga çok çok şık, zarif, oturaklı. Kia marka olarak hiç güven vermemekle birlikte abartılmış uzakdoğu modellerinin ağdalı bir versiyonu. Tipi gösterişli ama işte fazla gösterişli, abartı derecede. O yüzden klas bir seçenek ve güvenilir bir marka olması adına kuga derdim. Ben de uzuun süre araştırdım. Hyundai ix35, toyota yeni rav4, kia sportage hep aynı tipli şişirilmiş, cipten çok spor arabayım iddiasında araçlar gibi geliyo bana?. Kuganın çok daha zarif olduğunu ve yere sağlam bastığını düşünüyorum. Üstelik yeni paket, otomatik vitese rağmen fiyatı ciddi şekilde aşağı seviyede..!!! -
Tabii kuga cip demek de bu gruba cip demek de çok doğru değil. SUV bunlar. ama Kuga yerden oldukça yüksek bir araç..!! Şişirilmiş araba değil. İç diyaznı ford artık çok fazla oynamıyor ama ben şık bir iç dizayna sahip diye düşünüyorum. Ayrıca yakıt tasarrufu açısından da oldukça iyi, kia da bildiğim kadarıyla iyi. Seçim bence zevkinize kalmış? -
Teşekkürler -
kuga ve sportage aynı kategoride değil. Fiyat olarak da değil. sportage 2 çeker kuga 4 çeker. Spo nun dizel 4 çeker otomatiği 120 bin civarında....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X