Şimdi Ara

Sportage Premium vs Tucson Style

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖTV indiriminden faydalanıp bu iki araçtan biri arasında seçim yapmam gerekiyor ancak fiyat hususunu da göz önünde bulunduracak olursak;

Sportage Premium : 56.000 TL
    Tucson Style : 61.000 -küsür.

Öncelikle size asıl sormak istediğim uzun lafın kısası dolu bir Sportage mı yoksa boş bir Tucson mu?

Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Sizce Sportage'ı alırsam LPG taktırmalı mıyım?(sonuçta en az 5 sene binilecek araca)

Kia Sportage hakkında bildiğiniz iyi ya da kötü her şeyi söyleyebilir misiniz?

Hepinizin düşüncelerini ve yorumlarını duymak isterim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu arada arkadaşlar ilk defa bir forumda bir konu açıyorum umarım aykırı bi hata yapmamışımdır yaptıysam da affola.

• Tucson Sportage'a göre çok daha yeni bi araç ama yeni Tucsonda ki turbo benzinli motor ve çift kavramalı otomatik şanzıman sorun çıkarmaya daha çok meyilli.Eğer 5 sene ve daha fazla süre kullanma düşünceniz varsa full donanım ve tam otomatik vitesli Sportage'ı öneririm.

Eğer en fazla 2-3 sene kullanma düşünceniz varsa Tucson alıp turbo motorun ve çift kavramalı otomatiğin keyfini çıkarın ama unutmayın Tucson Sportage'a göre sorun çıkarabilecek bi model.

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum kafamda ki soru işaretlerinin bi kısmını bi anda kaldırdınız. :)
    benim için önemli olan uzun zaman zarfı içerisinde sorun çıkartmaması ve tabi ki servis kısmı(parçalar vs.) tabii bi yandan da Sportage'ın yeni 2016 kasasının gelmesinin üzüntüsü var ama olsun bu kasanın görüntüsü de çok hoş diye avutuyorum kendimi. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemCT

çok teşekkür ediyorum kafamda ki soru işaretlerinin bi kısmını bi anda kaldırdınız. :)
    benim için önemli olan uzun zaman zarfı içerisinde sorun çıkartmaması ve tabi ki servis kısmı(parçalar vs.) tabii bi yandan da Sportage'ın yeni 2016 kasasının gelmesinin üzüntüsü var ama olsun bu kasanın görüntüsü de çok hoş diye avutuyorum kendimi. :D

Tucson'un vericeği sürüş zevkini Sportage veremez doğruya doğru ama uzun dönemde sorunsuzluk olarak Sportage tercih edilir bence.

Sorunuz olursa gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz.

• Yeni sportage gelecek.Tucson killer olacak

• GorkemCT G kullanıcısına yanıt
    sportage da premium donanım alıyorsanız tucson un belirttiğiniz donanımıni hemen unutun. Çok dolu ve güzel bir araç. Ama birkaç ay sonra yeni kasası gelecek. Bu sefer de yeni kasada premium a denk donanımı ne kadar fiyatla piyasada olur tahmin etmek zor. Yeni kasa eski kasa takıntıniz yoksa sportage i kaçırmayın. Çok km yapmıyorsaniz zaten lpg ye gerek yok. Ama aldım mi gezerim diyorsanız lpg şart.

• sporatgein yaza dogru yeni kasasi cikacak zaten .

lpg şart cunku otomatigi ortalama 10 lt den asagi dusmez.

bence tucson a bos desenizde baya dolu bir arac.mesela cam tavan standart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QASHQAİ vs KADJAR...?
    5 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

sporatgein yaza dogru yeni kasasi cikacak zaten .

yorumlarınız için teşekkürler @auto_man sizin dediğiniz gibi düşünüyorum ben de yeni kasa gerçekten çok muhteşem olmuş ama geldiği kasanın fiyatı ne olur onu tahmin etmek çok güç zaten almamız gerekiyor kısa sürede artık kasa takıntısını unutup aldıktan sonra arkaya hiç bakmamak lazım yeni kasaymış fiyat düşmüş filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemCT -- 7 Kasım 2015; 20:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

sporatgein yaza dogru yeni kasasi cikacak zaten .

style da cam tavan var mı ki standart olsun?
  • quote:

yorumlarınız için teşekkürler @auto_man sizin dediğiniz gibi düşünüyorum ben de yeni kasa gerçekten çok muhteşem olmuş ama geldiği kasanın fiyatı ne olur onu tahmin etmek çok güç zaten almamız gerekiyor kısa sürede artık kasa takıntısını unutup aldıktan sonra arkaya hiç bakmamak lazım yeni kasaymış fiyat düşmüş filan
    Dct çift kavrama olduğu için ileri yıllarda problem yaratabilir.En ideali T-gdı Manuel Tucson.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum ama aracın otomatik olma zorunluluğu var.
  • Tucson alacaksan manuel al derim.

Eğer bu iki araç olmazsa ve illa otomatik alacaksınız CRV yada Nissan Qashqai alın. Biri CVT, diğeri de sorunsuz otomatik 9 ileri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorkemCT G kullanıcısına yanıt
    Sportage alın.
  • google a iihs sportage yazip videoyu izlerseniz o arabanin donanimli bir tabut oldugunu gorursunuz.o tenekeye para baglayip caninizi sokaga atmayin.top safety pick odullu tucson alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 7 Kasım 2015; 21:31:28 >
  • Tucsonun gidip showroom'da açılır cam tavanlısına bakarsanız . eminim aklınız kalacaktır . Ekonomik nedenler ayrı onlar hayatın gerçekleri ama ben full Tucsona asık oldum .

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    iihs sitesine girip kia sportage'ın testinde ki araca bakar mısınız? çünkü kia sportage'dan başka her türlü ix35'e tucson'a benziyor ha alt yapısı her şeyi aynı olduğu için belki böyle bi yol izlemişlerdir ama bilemem ben sonuçta her ay bi şeyler değişip her zaman üstüne koyuyorlar. Diğer test sitelerine baktığımda başarılı gördüm aracı. Teşekkürler yorumunuz için.
  • İnsanlar lpg uyumsuz atmosferik motorlu bu araçları 2-3 yıl önce ucuz oldukları için alıyordu bir tiguan A göre fakat şimdi bu fark neredeyse kalmadı artık ve mantıklı değiller. Ben şahsen ortalama 10 lt yakacak sportage yerine turbo motorlu tiguan ya da kuga alırım en fazla 10 lt yakıtla çok daha güçlü bir araç kullanmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

İnsanlar lpg uyumsuz atmosferik motorlu bu araçları 2-3 yıl önce ucuz oldukları için alıyordu bir tiguan A göre fakat şimdi bu fark neredeyse kalmadı artık ve mantıklı değiller. Ben şahsen ortalama 10 lt yakacak sportage yerine turbo motorlu tiguan ya da kuga alırım en fazla 10 lt yakıtla çok daha güçlü bir araç kullanmış olurum.

arkadasim sportage hala ucuz ayni donanimli tiguandan 20 bin kugandan 15 bin.19 kurus yakiyor lpgde ne uyumsuzu catir catir taktiriyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 8 Kasım 2015; 0:07:36 >
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Tsi motordan ne farkı lpg uyumunda? Her iki motorda lpg ile benzin birlikte harcıyor ne tasarrufu? Üstelik 5-6 bin TL gibi bir fiyata takılan lpg kiti de tuz biber. Ben son derece gereksiz bir tercih olarak görüyorum.

• quote:

iihs sitesine girip kia sportage'ın testinde ki araca bakar mısınız? çünkü kia sportage'dan başka her türlü ix35'e tucson'a benziyor ha alt yapısı her şeyi aynı olduğu için belki böyle bi yol izlemişlerdir ama bilemem ben sonuçta her ay bi şeyler değişip her zaman üstüne koyuyorlar. Diğer test sitelerine baktığımda başarılı gördüm aracı. Teşekkürler yorumunuz için.

araçlar aynı kaporta olarak:

iihs varken diğer testleri pek önemsemeyin.kazaların yüzde 25ini oluşturan ve kaporta sağlamlığını direk test eden bir yapı.small overlap gibi bir testte paçavraya dönen arabaya para verilmez.Tabi para sizin can sizin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.