|
Spotify, Apple'ı 'acımasız bir zorba' olarak nitelendirdi
-
-
Apple kendi ürününü satmaya çalışıyor ne var bunda anlamadım. İşine gelmiyorsa bb.
-
Ağla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple olmasa var olmazdın köpek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spotify'ın bu günlere gelmesinde App Store'un payı var. Bu olanaklara sahip olmasalar bu günlere gelemezlerdi.
Tabii 100+ milyon kullanıcıya ulaşınca rüzgarı arkama aldım diyerek Apple'a 1 kuruş bile kaptırmak istemiyor. Bunu da sözde haksızlık(?) olarak gösteriyor, yersen
Edit: Yıllık 1 milyondan az kazanan geliştiricilerden %15 alınması, reklam takibi gizliliği ve Apple Music HiFi'dan ekstra ücret olmaması Spotify içinde deprem etkisi yaratmış olsa gerek.
Apple veya X mağazası önünde hukuki bir engel olmadığı sürece %30 veya el verdiği oranda almaya devam edecek. Bunu kabul edip uygulamasını sunmak veya sunmamak geliştiricinin tercihidir. Aslında bu kadar basit. Spotify veya başka geliştiriciler ise Apple kullanıcılarının bıraktığı para(ki bu kişi başına diğer platformlardan kat be kat fazladır, geliştiriciler de bunun farkında) iştahlarını kabartmış olsa gerek ki bunun peşindeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 20 Mayıs 2021; 14:21:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Adamın eleştirisi daha çok kendi kazancının düşmesi günün sonunda müşteri kaliteye bakar bu kalite hangisindeyse o tarafa meyil eder patronların kavgası beni ilgilendirmez
-
-
Olaya çok yanlış bakıyorsun. Apple bir pazaryeri iken kendiside o pazaryerinde bulunabilir ancak o pazaryerinin sahibi olarak kendine haksız kazanç sağlaması etik değil. Burada rekabetin engellenmesi hem tüketiciye zarar verir hem de diğer firmalara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Olaya çok yanlış bakıyorsun. Apple bir pazaryeri iken kendiside o pazaryerinde bulunabilir ancak o pazaryerinin sahibi olarak kendine haksız kazanç sağlaması etik değil. Burada rekabetin engellenmesi hem tüketiciye zarar verir hem de diğer firmalara.
|
Apple kendi ürününü satmaya çalışıyor ne var bunda anlamadım. İşine gelmiyorsa bb.
|
Spotify'ın bu günlere gelmesinde App Store'un payı var. Bu olanaklara sahip olmasalar bu günlere gelemezlerdi.
Tabii 100+ milyon kullanıcıya ulaşınca rüzgarı arkama aldım diyerek Apple'a 1 kuruş bile kaptırmak istemiyor. Bunu da sözde haksızlık(?) olarak gösteriyor, yersen Edit: Yıllık 1 milyondan az kazanan geliştiricilerden %15 alınması, reklam takibi gizliliği ve Apple Music HiFi'dan ekstra ücret olmaması Spotify içinde deprem etkisi yaratmış olsa gerek. Apple veya X mağazası önünde hukuki bir engel olmadığı sürece %30 veya el verdiği oranda almaya devam edecek. Bunu kabul edip uygulamasını sunmak veya sunmamak geliştiricinin tercihidir. Aslında bu kadar basit. Spotify veya başka geliştiriciler ise Apple kullanıcılarının bıraktığı para(ki bu kişi başına diğer platformlardan kat be kat fazladır, geliştiriciler de bunun farkında) iştahlarını kabartmış olsa gerek ki bunun peşindeler. |
adam dün hesap açıyor ve 298 mesaj atıyor hepsi aynı.ben şikayet ediyorum.sanırım şikayet ettiğimi siliyorlar.kimse olaya bakmıyor hep sonuç odaklılar.biz yönetimden daha sahip çıkıyoruz dh foruma
|
Apple pazaryerinin de sahibi, pazaryerinin kurulduğu toprağın da sahibi. iOS açık kaynak bir yazılım DEĞİL (değili sonradan ekledim yazmayı unutmuşum zaten yazının gidişatından anlaşılabiliyor ne demek istediğim) . Tamamıyle Apple'ın telifli ürünü. iPhone da başka bir firmanın ürünü değil Apple'ın ürünü. Beğenmeyen çekip gider. Kafamıza göre telif hakkını gasp edeceksek işimiz var. Android ile kıyaslamayın. Android open handset alliance ile geliştiriliyor. İsteyen alır androidi kurar mağazasını da yükler apksını da yükler aynı Huawei'nin yaptığı gibi. Apple'ın iş modeli bambaşka. iOS adamların tamamen telifli ürünü. Epicin ve benzerlerinin istedikleri şey tamamen hak gaspı. Adamlar tamamen Apple'ın geliştirdiği yazılımda ve Apple'ın geliştirdiği cihazda komisyon ödemek istemiyor böyle bir yüzsüzlük böyle bir trollük olabilir mi ya? Ben bunu daha düne kadar Apple'dan zerre haz etmeyen biri olarak söylüyorum hala da öyle çok sevmem. Telif hakları at koşturulacak bir alan değildir. |
Apple olmasa var olmazdın köpek
|
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- bina yıkım kararı sorgulama
- whatsapp mesaj düzenleme
- whatsapp aramaları sessize alma
- microsoft pc manager
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X