Şimdi Ara

Spotify, Apple'ı 'acımasız bir zorba' olarak nitelendirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin söylediğiniz de doğru hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yuksek kalite(hifi) muzikten extra ucret almayacagini aciklayali 3 gun oldu. Bu ozellik icin extra ucret isteyen spotify in bu aciklamasi manidar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İşin şu yönünden bak. Şimdi TR de dış ülkeden gelen arablara yüzde 50 ÖTV var. Aynı ötvyi yurt içindeki araçlarada uygulamak zorunda kalıyorsun. Uluslararası ticaret ilkeleri bunu gerektiriyor. Eğer sen kendi malınada aynı vergiyi uygulamazsan yabancı ülkede sen benim ürününe haksız vergi koydun, bende senin ürününe haksız vergi koyuyorum deme hakkı doğuyor. Appleda aynı ahlaki şartlara tabi. Google da bunu yapıyor, ama uluslararası bir yaptırım çıkmıyor hâlâ

• tmm spotifiy yallah git sıfırdan cihazını + yazılımını tasarla yap %0 komisyonla spotfitititi üyeliğini sat ozmn ne boş yaptı bu firmalarda. apple olmasa bugün bu firmalar ztn yoktu, var bile olmayacaklardı, bugün apple sayesinde bir çok ürün yazılım geliştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Mayıs 2021; 6:35:28 >
  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Şikayet bildirimleri umursanmıyor, Türkçe kullanımı yerlerde...
    Yabancı haber sitelerini ve youtube'da 1-2 kişiyi takip edeceğim artık.

• adam dün hesap açıyor ve 298 mesaj atıyor hepsi aynı.ben şikayet ediyorum.sanırım şikayet ettiğimi siliyorlar.kimse olaya bakmıyor hep sonuç odaklılar.biz yönetimden daha sahip çıkıyoruz dh foruma

• İnsallah Spotify batar da sen de pazarda yalnız kalan Apple ın şnsafsız fiyatlarına kalırsın inşallah.

• Spotify , Telegram vs hepsi şikayetçi nedense benim tahminim gizlilik sebebi uygulamalarin takip etmesini engellemekten dolayı artık istedikleri gibi kullanıcıların bilgilerini alamıyorlar en guzelide bu androidde birsey arıyorsun her yerde karşına reklam olarak aradigin şey çıkıyor umarım androidede gelir yada belki vardır ben hiç görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • +1

• Bir aralar Beats kulaklık vardı sonra Apple satın aldı ve piyasadan neredeyse silindi

• Kara para aklama merkezi spotify ağlıyor mu?

• apple bu sektörü oluşturan firma oyun masasının sahibi buna ancak rakip çıkartabilirsen çıkartırsın yoksa gerisi fasa fiso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür spammerlara karşı engellerimiz var ama bazı yerlerde aktif edilmemiş unutulmuş en kısa sürede bunlarda yayına girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 20 Mayıs 2021; 13:59:21 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

App store ile ne alakası var apple olmasa başka marka piyasaya gelecekti sanki apple olmasa herkes telefon kullanmayı bırakacaktı

Spotifynin bu seviye gelmesiyle apple arasında hiç bir bağ yok adamlar kaliteli hizmet, uygun fiyatlarla geldi app storeda binlrce aynı işi yapan uygulama var marifet app storeda ise onlar niye spotify gibi olmuyor

Cidden bu apple fanboyları konu apple oldumu beyinlerinni şalterini indiriyor apple telefonlara hiçbir şey kazandırmada bütün yaptığı şeyler başkalarından "ilham" alınarak yapılan şeyler özgün bir tane şeyi yok ama sorsan apple olmasa mağaradaydık dinazor avlıyorduk apple geldi medeniyet geldi

Adam kendi sitesinde kendi geliştirdiği uygulama için (bu arada bu uygulamayı app storeda yayınlatmak için zaten ödeme yapıyor) üyelik satmak istiyor apple yok kardeşim benim altyapımı kullanmak zorundasın üzerinede kazandığının %30 alırım diyor sizde mantıklı alsın diyorsunuz ne yapıyor apple ne için bu ücreti alıyor

Eğer platformu kurduğu için yazlımı için alıyorsa telefonu alan bireysel tüketici niye bir ton para veriyor apple telefonların maliyeti aşırı düşük seviyelerde bunu apple fanboylar hep yazılım için para veriyoruz diye savunuyor e zaten geliştiricilerde yazılım parası alıyor bu ne iş

• İlk defa bu konuda bu durumda Apple’ın haksız olduğuna karar verdim.

• Apple'ın kayıpsız hi-fi müziği ücretsiz bir şekilde sunacağını açıklamasından sonra Spotify'dan böyle bir demeç gelmesi fazlasıyla manidar bir durum olmuş.  

• Apple kullananları yine mi kazıklamışlar ben anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.