|
Bildirim
Yüksek kalitede ses dinleyebilmek ne telefonlarla mümkün nede şimdileri satılan kablolu kablosuz kulaklıklarla mümkündür.
Ha dinlediğini iddia edeceklerde işin psikolejisidir. |
Alakası yok.
Diğer yorumunuzda da Prestige hoparlör ile farkı duymadım demişsiniz. Duyma yetinizde problem olabilir. Düzgün bir DAC içeren telefon ile (zamanında LG serisi), yada usb-c ile bağlanan bir dac-dongle ile ve düzgün bir kablolu kulaklık veya hoparlör ile Spotify/Apple/Yotube Music farkı bariz anlarsınız. Özellikle Türkçe parçalarda. Kayıt kalitesi yüksek yabancı parçalarda fark daha da belirgin oluyor. Bazı parçalarda fark gece/gündüz gibi belli iken bazı parçalarda daha detaylı ve ferah çalan bir müzik ile daha toplu bass farkını anlayabilirsiniz. Özellikle Spotify'ın boğuk sesinden sonra Apple Music ilaç gibi geliyor. Herhangi bir usb-c çıkışı olan telefon, bir adet usb-c dac (mesela Fosi DS1) ve bir adet düzgün kulaklıkla (mesela ?Truthear Hexa) farkı net duyarsınız. Duymuyorsanız problem sizde demektir. Ki bahsettiğim ekipmanlar giriş seviyesi. Prestige hoparlör ile farkı anlamayan odyo testine gitsin. Yada ekipmanınızı tamamen yanlış kullanıyorsunuz. (Bağlantınızda, kaynağınızda, oda akustiğinizde, amfinizde problem olabilir.) |
Telefon donanımından memnun olmasanız dahi usb DAC lar her zaman kullanılabilir seçenekler o nedenle "mümkün değil" yorumunuza katılmıyorum.
|
Katılıyorum. Kulak kültürü olmayan dolayısıyla bazı ayrımları net duyamayan insanların yaptığı yorumlardan bir tane daha cevapladiginiz arkadaşımızın. Teknik verilere bakmayın dendiğinde yorum yapmayı bırakıp gülmeye başlıyorum.
|
Bu yazdığınız "bütün kırmızı şarapların tadı aynı" demek gibi bir şey. Kimisi için aynı, evet, ama ilgilenen için değil. |
Rakiplerinin ücretsiz sunduğu özelliği 5$ ek ücretle sunacak öyle mi? Oldu paşam :)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 24 Temmuz 2024; 12:34:36 > |
|
|
|
|
|
Apple Music kütüphanesi Spotify kadar geniş değil. Birçok şarkının bazı cover ve remixlerini bulamıyorum. Bu konuda en iyisi ise YouTube entegrasyonu olduğundan YouTube music. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bazı kullanıcılar ise ses kalitesine bakmayıp uygulamanın tasarımını beğendiği için tercih ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Butip amfi dac çözümler vardır.Tabi dinleti yapılarak karar verilmelidir.Teknik veriler çok güvenmeyin. |
|
Ne düşük frekanslarda nede orta üst frekanslarda işitme sorunum yoktur. Anthem ARC oda kalibrasyon özelliği vardır.Arc odayı ve içindeki bileşenler yani amfi sistem ve hoparlörü koltuk vs.. ölçümleyerek db ve frekans ayarı yapıyor yani bana bırakmıyor. Unutmadan ARC sonu Amfi Arc on off olarak açık yada kapalı farkı gece ile gündüz gibi aradaki farkı duyabiliyorumda Hi-fi olduğunu iddia eden parçalardaki kalite farkını duyamayacağım. İşte benim anlatmak istediğim bu aradaki fark gece ile gündüz gibi olmalıdır.Yoksa kıymeti yoktur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 24 Temmuz 2024; 14:55:26 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Temmuz 2024; 14:54:36 > |