Şimdi Ara

sprıng de motor kısmında gelen ugultu için yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar foruma ben yeni üye oldum. benim 96 model sprıng arabam var. gelelilim konuya motor kısmında başlayan bi ugultu var arabam da ve birkaç önc başladı bu sorun bir tamirciye degil birkaç tamirciye götürdüm arabamı ama götürdügüm tamirciler ugultunun tam olarak kesin nerden geldigini bulamıyolar hepsi farklı yorumlar yapdılar kimisi devir dayim dedi. kimisi emme de sorun var dedi. hepsi farklı şeyler dedi yaptırdıgım ve degiştirdigim parçaların hiçbiri bu ugultuyu kesmedi. bu forumdaki yorumlarınızı okudum ve sizin bilginizi ögrenmek istedim. bilmiyorum sizinde başınızda böle bir sorun varmı. ve bu ugultu yüzünden arabadan iyice sogumaya başladım. arkadaşlar sizin yardımlarınızı bekliyorum...

• gecici olarak motor sogukken vantilator kayisini cikarip motoru calistirarak sesin alternator veya su pompasindan gelip gelmedigi anlasilir, eger ses kesilirse sorun bunlardan birindedir. Yine vites bostayken debriyaja basildiginda veya birakildiginda seste degisme oluyor mu?
    Eger ses hicbir sekilde gitmiyorsa krank yataklarindan geliyor olabilir.
  • rulmanlardan kaynaklanabilirmi acaba.
    aracı 90-100 km hızla giderken boşa atın,uğultu devam edecekmi?
  • aracın hareket etmesine gerek yok oldugu yerde motor sogukken yapmıyo ısınmaya başyayınca ugultu başlıyo ve ugultu kayışı çıkardıgın zamanda oluyo bilmiyorum ama bunlarda triger kayışı yok onun yerine zincir var orda aşınan veya eskiyen bir parça olabilirmi kesin emin olmadan artık tamirciye götürmek istemiyorum boşu boşuna sürekli parça degiştimek istemiyorum
  • pcdata vites boştayken debraja basılldıgı zamanda bu ugultu kesilmiyo ama dedim gibi motor sogukken yapmıyo bu ugultuyu ısındıktan sonra yapmay başlıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rnlt

iyi günler arkadaşlar foruma ben yeni üye oldum. benim 96 model sprıng arabam var. gelelilim konuya motor kısmında başlayan bi ugultu var arabam da ve birkaç önc başladı bu sorun bir tamirciye degil birkaç tamirciye götürdüm arabamı ama götürdügüm tamirciler ugultunun tam olarak kesin nerden geldigini bulamıyolar hepsi farklı yorumlar yapdılar kimisi devir dayim dedi. kimisi emme de sorun var dedi. hepsi farklı şeyler dedi yaptırdıgım ve degiştirdigim parçaların hiçbiri bu ugultuyu kesmedi. bu forumdaki yorumlarınızı okudum ve sizin bilginizi ögrenmek istedim. bilmiyorum sizinde başınızda böle bir sorun varmı. ve bu ugultu yüzünden arabadan iyice sogumaya başladım. arkadaşlar sizin yardımlarınızı bekliyorum...

bu soruyu reno 9 dh team adlı topic dekilere sor orda bir çok cevap alırsın

• yokmu arkadaşlar r9 unda böle bir sorunla karşılaşan bu aralar elimde sıkışık servisede gitmek istemiyorum. bana iyice sorun çıkarmadan bu sorunu halletmek istiyorum. veya izmirde bildiginiz saglam bi usta varmı renaulttan iyi anlayan? benim bu sorunumu çözebilecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnlt -- 15 Mart 2007; 18:21:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rnt;
    narlıdere ren-seri önerebilirim,ama fiyatlar servis fiyatıdır.en azından arıza tespit yaptırırsın...
  • teşekürler gntrl en kısa gitcem motora bişe olcak diye korkuyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.