Şimdi Ara

SQL Bağlantı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıldıracağım herseferinde şu hatayı alıyorum

SqlConnection baglanti = new SqlConnection("Data Source=TOSHIBA-PC/SQLEXPRESS;Initial Catalog=SONPROJE;Integrated Security=True");

Sunucuyla bağlantı kurulurken ağ ile ilgili veya örneğe özel bir hata oluştu. Sunucu bulunamadı veya sunucuya erişilemiyor. Örnek adının doğru olduğunu ve SQL Server'ın uzak bağlantılara izin verdiğini doğrulayın. (provider: Adlandırılmış Kanal Sağlayıcısı, error: 40 - SQL Server için bağlantı açılamadı)

Bana yardım edin lütfen ! msn adresim : turhan_s3714@hotmail.com

• TOSHIBA-PC/SQLEXPRESS yerine TOSHIBA-PC\SQLEXPRESS olması gerek gibi geldi bana
  • tanımlanmayan çıkış hatası veriyor öyle yapıncada
    Hocam teamweaver i açsak 2 dakka bağlanıp çözebilirmisin ?
  • http://www.connectionstrings.com/
    adresinden sql versiyonuna göre uygun bir connectionstring seçip editleyebilirsin.
  • teşekkürler sorunu çözdüm.
  • TOSHIBA-PC\\SQLEXPRESS çift slaş kullanılınca çözülüyor olması gerekir..bugün yaşadım aynı sorunu hortlattım konuyu
  • S.a arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen biri yardımcı olabilirmi :((

Sunucuyla bağlantı kurulurken ağ ile ilgili veya örneğe özel bir hata oluştu. Sunucu bulunamadı veya sunucuya erişilemiyor. Örnek adının doğru olduğunu ve SQL Server'ın uzak bağlantılara izin verdiğini doğrulayın. (provider: SQL Ağ Arabirimleri, error: 28 - Sunucu istenen protokolü desteklemiyor) (.Net SqlClient Data Provider)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm Dosya ismini yazmayı unutmuşum:))
  • http://www.hilecenneti.forumkur.com/ Beyler Burdaki sorunu Alıyorum

• [DHVideo=]

Arkadaşlar lütfen yardım Sql server 2014 management kurdum ama sql server a bağlanamıyorum bu sorunu nasıl çözerim lütfen yarım SQL Bağlantı hatası
     SQL Bağlantı hatası
     SQL Bağlantı hatası
     SQL Bağlantı hatası
     SQL Bağlantı hatası

SQL Bağlantı hatası SQL Bağlantı hatası SQL Bağlantı hatası SQL Bağlantı hatası SQL Bağlantı hatası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.