Bildirim
(SS'Lİ)BU VÜCUT GELİŞTİRMEYE DEĞER Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence boşver değmez. -
böyle daha iyi boşver -
Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle. -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle.
aga vg nedir ? bide ben vücut geliştirmeyi düşünüyorum yarın kickbox a yazılıcam cemal kamacıda hafta sonları gidicem kendimi geliştirmek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxmehmetali
quote:
Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle.
aga vg nedir ? bide ben vücut geliştirmeyi düşünüyorum yarın kickbox a yazılıcam cemal kamacıda hafta sonları gidicem kendimi geliştirmek istiyorum.
Güzel kardeşim herkes trollüyor bak farkında değilsin
Açıkcası konun saçma Vücut geliştirme yapmaya değermi diye bir soru olmaz o senin görüşüne bağlı biz şimdi yapma dicez yapmıcanmı ?
Kişişel yorumum ; 14 Yaşında başlamana birşey diyemem forumda benden bilgili ustalar var onlar cevaplar umarım bu yaşta olurmu diye ama bana kalırsa 14 Yaşında Yüzme , Basketbol , Dövüş Sporları yapman daha mantıklı hem altyapın olur hem vücut şekillenmeye başlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxmehmetali
quote:
aga vg nedir ? bide ben vücut geliştirmeyi düşünüyorum yarın kickbox a yazılıcam cemal kamacıda hafta sonları gidicem kendimi geliştirmek istiyorum.
tamamdır aga -
Her vücut geliştirmeye değerdir, her erkeğin yaşlanıp pörsümeden kendi potansiyelini görmesi gerekir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X