Şimdi Ara

(SS'Lİ)BU VÜCUT GELİŞTİRMEYE DEĞER Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 14 yaşındayım lise 1 e yeni geçtim.hiç fitness salonuna gitmedim hiç vücut çalışmadım.
    kilom 63-65 arası boyum 1.75-1.76. ama ben vücudumun vücut geliştirmeye yatkın olduğunu düşünüyorum.
    sebze yemem et yerim yağlı yiyecekler cips daha çok ilgimi çeker ve hep böyle besledim sebze yemeğini 2-3 ayda bir belki yerim meyvalarla aram yok.
    evet gerekli bilgileri verdim sizce bu vücudu geliştirmeli miyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmehmetali -- 10 Ekim 2014; 10:11:13 >

• Bence boşver değmez.
  • böyle daha iyi boşver
  • Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle.

aga vg nedir ? bide ben vücut geliştirmeyi düşünüyorum yarın kickbox a yazılıcam cemal kamacıda hafta sonları gidicem kendimi geliştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmehmetali

quote:

Şansa bak kardeşim genetik olarak VG Yapmadan güzel vücudun var sakın uğraşma öyle şeylerle.

aga vg nedir ? bide ben vücut geliştirmeyi düşünüyorum yarın kickbox a yazılıcam cemal kamacıda hafta sonları gidicem kendimi geliştirmek istiyorum.

Güzel kardeşim herkes trollüyor bak farkında değilsin
    Açıkcası konun saçma Vücut geliştirme yapmaya değermi diye bir soru olmaz o senin görüşüne bağlı biz şimdi yapma dicez yapmıcanmı ?

Kişişel yorumum ; 14 Yaşında başlamana birşey diyemem forumda benden bilgili ustalar var onlar cevaplar umarım bu yaşta olurmu diye ama bana kalırsa 14 Yaşında Yüzme , Basketbol , Dövüş Sporları yapman daha mantıklı hem altyapın olur hem vücut şekillenmeye başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxmehmetali

quote:

tamamdır aga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her vücut geliştirmeye değerdir, her erkeğin yaşlanıp pörsümeden kendi potansiyelini görmesi gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.