Şimdi Ara

(Ss'li) Cahillikte Tembel Türk Gençliği Dünya Lideri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
16
Favori
22.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi, gönderdim...

İngilizceniz çok iyi olsa da, hiç olmasa da ikisi ile ilgili gönderdim... TOEFL seviyesinde hatta üstünde gelişim sağlarsınız... Sadece İngilizce de değil, 35 dil de var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Bana da yollar mısınız hocam?
    Size de gönderdim şimdi....

• quote:

Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabri

dünyanın hangi ülkesinde ingilizin dilini öğrenmeyeyle kültür seviyesi artıyor. avrupada söylemeyin bunu küfür ederler size.
    İngilizce bir anahtar sadece...

Akademik alanda, doğru bilgi edinme amacında, çeşitlilik babında kendinizi geliştirmek istiyorsanız İngilizce şart.

Ayrıca dil öğrenmek...

Şunları sağlar, sadece İngilizce değil... Ama bunu öğrenmek için bile İngilizce şart...

(Ss'li) Cahillikte Tembel Türk Gençliği Dünya Lideri

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Şu sitedeki içeriklerin çoğu dandik. Aslında sosyal medyanın çoğu kalitesiz içeriklerle dolu.

Senin konularını görünce mutlu oluyorum hocam.
    Teşekkür ederim...

Acı gerçek ne kadar ortada olursa olsun, bunu dile getireni bile engellemeye çalışıyorlar...

Çünkü yüzleşmek istemiyor insanımız...

Ağır geliyor gerçekler...

• Kim okuyacak bu kadar şeyi
  • Dili bilmeyin zaten bilip napacaksınız (!) Yoksa benim gibi ingilizce öğretmeni adayları işsiz kalırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Kim okuyacak bu kadar şeyi
    Doğru...

Okuyacak adam kalmadı ülkede neredeyse...

Kendi dilinde bile okumaktan aciziz... Bırakın yabancı dil öğrenmeyi...

Sonra niye cahiliz, niye eğitim sistemimiz kötü, niye ekonomimiz berbat....

Konuya güzel bir örnek olduğun için teşekkürler.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    banda gönderir misin
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    O 50 sorunun yarısı okuttukları derslerin dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi buyugumse ellerinden kucugumse gozlerinden operim yemin ederim su forumdaki gençleri ole guzel tanimlamiski demek istedigim herseyi yazmis dokturmus sagolsun.. Biktik alfa beta bilmem ne kari kiz sapik konulardan, durmadan durum kotu olduk bittik ekonomi bitik arabalar zamlandi, hukumet sole hukumet bole, allah yok bilmem ne vs vssss alayi bosbeles cozum sunmayan sadece hata görüp konusan cekistiren bi gençlik var.. Hic acımıyorum bunlara issizlermis bilmem neymis..

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

banda gönderir misin
    Hemen gönderdim, tecrübe ile sabit umarım siz de faydasını görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

O 50 sorunun yarısı okuttukları derslerin dışında.
    O 50 soruyu üniversite eğitiminde aldılar ama değil mi?

PISA sonuçları da ortada..

Okuttukları öğrencilerin durumları...

• Almanya bizi kiskaniyor konularina benzettim. Bizim İngilizce bilgimizi Avrupa ulkeleri ile kiyaslarsaniz tabii sonuncu cikar. Gelismemis yada gelismekte olan ulkelerle kiyaslamak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msty85

Almanya bizi kiskaniyor konularina benzettim. Bizim İngilizce bilgimizi Avrupa ulkeleri ile kiyaslarsaniz tabii sonuncu cikar. Gelismemis yada gelismekte olan ulkelerle kiyaslamak gerek.
    Ssdece İngilizce değil neredeyse tüm alanlarda sonuncuyuz...

Kitap okuma

Spor yapma

Kişisel gelişim

Gezme

Araştırma

Vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

Konu sahibi buyugumse ellerinden kucugumse gozlerinden operim yemin ederim su forumdaki gençleri ole guzel tanimlamiski demek istedigim herseyi yazmis dokturmus sagolsun.. Biktik alfa beta bilmem ne kari kiz sapik konulardan, durmadan durum kotu olduk bittik ekonomi bitik arabalar zamlandi, hukumet sole hukumet bole, allah yok bilmem ne vs vssss alayi bosbeles cozum sunmayan sadece hata görüp konusan cekistiren bi gençlik var.. Hic acımıyorum bunlara issizlermis bilmem neymis..
    Çok teşekkür ediyorum farkındalığınız için.

Acınası durumumuz ortada....

Çözmek için çözümleri paylaşmamız gerek...

Artık söz değil icraat zamanı toplum olarak...

Çok geri kaldık ve geri kaldığımızı gündeme getirmek bile zorumuza gidiyor... Deve kuşu misali kafamızı gömüyoruz sadece...

• Kitapçılar yok satıyor, fuarlar tıklım tıklım metrolarda herkesin elinde kitap. Şu kitap okunmuyor mevzusu bence palavra ve artık çok sıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Kitapçılar yok satıyor, fuarlar tıklım tıklım metrolarda herkesin elinde kitap. Şu kitap okunmuyor mevzusu bence palavra ve artık çok sıktı.
    Bunlar sence palavra mı?

• Kitap okuma yok, okudugunu anlama zaten yok , teknoloji dersen şu forumda bile 10 kişi sayamam.

kendimi geliştireyim, basit hobi edineyim zaten hak getire.
    Şu teknoloji çağında, herşey elinin altında ve bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken hemen herşeyde kolaycılık yapılıyor ve devlette maalesef buna çanak tutuyor.

Halk kütüphaneleri olurdu önceden. kitaplarını falan biz temin ederdik.
    her sınıf para toplaşır, sınıf kütüphanesi kurulurdu ayrıca.

Şimdi millet sosyal medyada gammazlık peşinde.

velhasıl , Bu sefer çakma" manuş baba "haklı gençler kusura bakmayın.

ha ekleyeyim "Z" kuşağından çok umutluyum. Bu nesil dünya ile entegrasyonu şöyle veya böyle gerçekleştirmeyi başardı. Benim kzıdığım nokta daha iyi olması yönündeler.
    Bu nesil henüz 20'li yaşlarının başında. Birçok şey değişebilir. Yeterki isteyin.

Not: Elbette gidip yaşam koçluğu adındaki zırvaların kitaplarını okuyun demiyoruz, kendinize birşeyler katacağını düşündüğünüz kitapları seçin.
    Birkere belli başlı klasikleri okunacak kardeşlerim. Bu nerdeyse Allah'ın emri.

bu klasikleri ayakta tutan , genç okuyucuların omuzlarında taşımalarından. Nesilden nesile aktarılmasından

100 yıllık kitapların hala yeni basımlarını bulabiliyorsak bu siz genç okurların verdiği değer sebebiyle.

Ayda sadece 1 kitap okuyun , her kitabın kendinize nasıl değerler kattığını aşina oldukça, zaten sürekli okumak isteyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Mart 2020; 22:35:10 >

• Beyler ciddi misiniz? Aptal bir yazarın beyninden çıkmış bir artığı neden okuyacakmışım? Akışkanlar Mekaniği kitabından 70 sayfa çalıştım bugün. Ne gerek var boş boş edebiyat kitabı okumaya. Gençler roman okursa salak olarak yetişir. Adam akıllı şeyler okumak lazım. Yarın da Yunus hocanın termodinamik kitabını okuyacağım. Bir işe yarıyorlar. Mahfi Eğilmez’in Kolay Ekonomi kitabını okurum ama diğer kitapları okumam. Şiir falan boş iş okumaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Beyler ciddi misiniz? Aptal bir yazarın beyninden çıkmış bir artığı neden okuyacakmışım? Akışkanlar Mekaniği kitabından 70 sayfa çalıştım bugün. Ne gerek var boş boş edebiyat kitabı okumaya. Gençler roman okursa salak olarak yetişir. Adam akıllı şeyler okumak lazım. Yarın da Yunus hocanın termodinamik kitabını okuyacağım. Bir işe yarıyorlar. Mahfi Eğilmez’in Kolay Ekonomi kitabını okurum ama diğer kitapları okumam. Şiir falan boş iş okumaya gerek yok.
    Okuduğunuzun pek önemi yok...

Kitap beyni geliştiriyor, insanı daha zeki hale getiriyor, roman, hikaye farketmez...

Konuda bilimsel kaynaklar görsel olarak mevcut.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.