Şimdi Ara

SSANGYON KYRON'MU, NİSSAN QUASHQAİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında ikisi aynı sınıfın aracı değiller. Kyron suv, qq ise crossover bunun farkındayım.

ikilemde kalmamın sebebi şöyle;

nissan qq dizel cam tavanlı için 58000 tl fiyat verdiler. nissan kyron için ise 2.0 dizel otomoatik dsg şanzıman, krem kadife döşeme 65000 tl istiyorlar.

donanım olarak nissan daha zengin ve üstelik dizel 1.5 adeta kokluyor. ama kyron da da görüntü sağlam ayrıca 4x4 dizel otomatik, şehirler arası 7 litre yakıyor.

nissan'ı ikinci elde daha kolay satabilirim ama ssangyon için aynı şeyi söylemek malesef pek mümkün değil. aslında ssangyong'u taa rahmetli Barış Manço'dan tanıyorum. Bir adet Musso'su vardı. sonuçta ssangyong'da da mercedes motor ve şanzuman var...

çok kararsızım, önerilerinizi bekliyorum... saygılarımla.

• kyron çok çirkin bir araç qq alırdım ..bence
  • cevabı kendin vermişsin zaten
  • Qasqai motor, vergi ve yakıt tüketimiyle çok güzel bir araç . Ama ötekide 4x4 ve otomatik.Eğer daha fazla yakması, vergi dilimi, 2. eli ve 7000 TL fark size fazla gelmiyorsa Kyron alın derim.
  • Nissan QQ'nin fiyatı biraz daha kırmaya çalış ve siparişi ver.. 4x4'e gerek yok bu tip araçlarda genelde şehir içi kullanılıyor zaten, manuel vites kullanımında da sıkıntın yoksa QQ iyidir
  • cam tavanlı makyajlı qq çok şık duruyor. motora laf yok donanımda iyi alınır bilinilir. SY kocaman kamyonet gibi gelmiştir hep bana üstelik vergisi falanda fazla...
  • ss kyron ileri derecede tasarım ve cirkinlik abidesi bir araç , QQ tabi
  • nissan tek seçimim olurdu bu seçeneklerde.hatta kyron düşünmezdim bile.iyi kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ben o markaya ısınamadım basit araç üretiyor gibi geliyor bana..
  • gelen yorumlar için çok teşekkür ediyorum.

aslında araç değiştirmeyi hiç düşünmüyordum (peugeot 407 executive'im var, yakıtından konforundan çok memnundum) ama iş gereği epey kötü köy yollarına girme zorunluluğum ortaya çıktı. aracımın yerden yüksekliği buna pek müsait değil.

işin açıkçası dediğim gibi gerçekten çok bozuk topraklı taşlı hendekli yollara girme durumundayım. qashqai acaba dayanabilir mi ciddi şüphelerim var. iki gün sonra dükülmemesi lazım. forumlarda okuyorum araba bir haftalık orasından ses geldi burasından ses geldi diye yazılmış.

kyron sonuçta 4x4 bir araç. youtube'ta offroad performanslarını izledim hayran kaldım. 1 metre boyundaki sudan rahat geçti vs. ha ben köy yollarında belki nehirden aracımla geçmiycem ama gerçekten berbat yerlerden geçmem gerekicek.

kararsızlığıma biraz da bunlar neden oluyor...

• Dostum ssangyong test sürüşü yapmamış olsam kesinlikle nissan derdim.
    test sürüşü yaptım ve yinede nissan diyorum.
    şaka bi yana ssangyong gerçekten iddalı bir araç kullanması çok zevkli motor şanzıman mercdes ama ne yazıkki herkes önyargı ile bakıyor.
    Aldığın gün 10.000 lira kaybın var haberin olsun.

Mitsubishi ASX hakkında bilgin varmı araştırmanı tavsiye ederim...
  • otoparkta yanyana araç bıraktığım bir abi var , qq sunu sattı kyron aldı, aslında benim kugaya özenmişti kuga alacaktı ama ssangyong bayi arkadaşıymış, indirim yapınca dayananamamış , 63000 tl ye dediğin aracın aynısını aldı (beyaz). çok memnun aracından, bende otoparkta şöyle aracı bir inceledim , saç kalitesi falan hoşuma gitti araç çok sağlam gözüküyor, qq lar nedense pek güven vermiyor bana (esnek saç yapısındanmı alçaklığındanmı bilmiyorum)
  • qashqai leri kızılay dağıtıyor, kyron uda fuarda inceledim fakat iç mekan kalitesiz geldi bana
  • işin aslı iki aracı da test ettim. sürüş kalitesi söz konusuysa objektif bir gözle söylüyorum, qashqai ile kyron'un alakası yok. kyron çok kalantor bir makine (gerçi cüssesi de öyle elbette)

qashqai daha bugün geçtiğim yoldaki hendeklere hergün dayanabilecek mi bilmiyorum. bana yapı olarak o hissi vermedi. kyron çok sıkı durduğu ve 4x4 olduğu için bir türlü aklımdan çıkmıyor.
  • Fuarda yeni korendo yu inceledim. dış görünüşü iyi ama içi oldukça kötü.
  • Nissan Qasqahi ''şimdi daha asi ama hala şehirli''
  • kyron derim ben, bozuk yollara çok girecekseniz ve bu yollar yağışta çamur olacağı için 4x4'le işiniz şansa kalmaz.
    nissan x-trail'e de bakmanızı öneririm, bir süre kullandım bu aracı, arazi de tam bir canavar, üstüne tanımam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.