Son birkaç yıldır zarar gören Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong, borçlu olduğu yerlere ödeme yapamadığı için Seul mahkemesine iflas başvurusunda bulundu. Bankalara 54 milyon dolar kredi borcu olan şirketin toplam zararı şu anda 149 milyon dolar. SsangYong’un hisselerinin yaklaşık yüzde 75’i 2011 yılında Hindistan holdingi Mahindra Grubu tarafından satın alındı fakat bu Kore markasını ayağa kaldırmayı başaramadı. Koronavirüsün olumsuz etkilerinden kurtulmak için Bank of America, JPMorgan Chase ve BNP Paribas bankalarından aldığı 54 milyon dolarlık krediyi geri ödeyemeyen SsangYong iflas bayrağını çekti. Mahindra, Haziran ayından bu yana, 2010’da neredeyse iflas durumundan satın aldığı ve geri dönüş için mücadele ettiği SsangYong’daki yüzde 75 hissesinin tamamı veya çoğu için bir alıcı arıyor. Otomobil ithalatında uzmanlaşan Amerikan şirketi HAAH Automotive Holdings’in yatırım ilgisi göstermesinin ardından bir umut ışığı göründü. Ancak SsangYong’nun arka arkaya 15 çeyrekte bir işletme zararı kaydetmesi ve satışlarının 2015’ten beri istikrarlı bir şekilde düşmesi, yatırımcının şüpheyle yaklaşmasına neden oluyor. İflas davasına göre, Koreli şirketin potansiyel bir yatırımcı ile anlaşma sağlamak veya borçlarını yeniden yapılandırmak için alacaklılarıyla pazarlık etmek için üç ayı var. Şu anda SsangYong markasının devlet tarafından devralınması hakkında ise herhangi bir yorum yapılmıyor. https://otoajanda.com/ssangyong-motor-yeniden-iflas-masasina-oturdu// |
SsangYong Motor yeniden iflas bayrağını çekti.
-
-
AA! Orda vergi -kredi borcu silinmiyor mu ? -
bunu görebilenler için güzel fırsat
-
150 milyon dolar için iflas ediyor şirket , bize baktığımda 50 milyar doları Suriyeli harcamak ne kadar aptalca
Dünyanın parasını harcadık lükse oraya buraya kaç tane böyle şirketi olurdu Türkiye'nin çar çur etmeseler -
ikinci elde baya zarra edicek bu marka
-
Araclari hyundai ve kiadan daha güzel bence
Bi Türk şirket alip canlandırsa dünyada adimiz olur aslında -
Dinazor parka verilen parayla alınabilirmiş kolaylıkla :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caldexterr -- 23 Aralık 2020; 14:4:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrepltbunu görebilenler için güzel fırsat
İçi boş. sadece koreden teknoloji devşirmek için truva atı olarak kullanılabiir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Araclari hyundai ve kiadan daha güzel bence
Bi Türk şirket alip canlandırsa dünyada adimiz olur aslındagerçekten gördün mü araçlarını? hayır yani bizim orada bir bayii var da öyle çirkin araçlar görmedim. 10-15 sene önceki modelleri güzeldi ama yeni modelleri çok çirkin. tuhaf tuhaf tipleri var.
-
Guncel kasa korando.su cok guzel gorunuyordu. Gecmis olsun, umarim toparlanir
Pickup.lara cok kollu bagimsiz arka suspansiyon yerlestirme konusunda oncu firmadir. Yeni nesil araclari konfor, rafinelik ve izolasyon acisindan hep ovulur -
Su alttaki tiplerden kotu degiller hocam. Goz alismasiyla, tasarim guzelligi farkli kavramlarquote:
Orijinalden alıntı: beyinsisgerçekten gördün mü araçlarını? hayır yani bizim orada bir bayii var da öyle çirkin araçlar görmedim. 10-15 sene önceki modelleri güzeldi ama yeni modelleri çok çirkin. tuhaf tuhaf tipleri var.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: autindustry
Su alttaki tiplerden kotu degiller hocam. Goz alismasiyla, tasarim guzelligi farkli kavramlar
Alıntıları Gösterbuna gülerim işte (bu arada seçtiğin iki model vw'nin en beğendiğim iki modeli, passat'ın stopları, yandaki ütü izi, ön farları vs. harika, tiguan da başka güzel).
bu çirkin ördek vw ile değil ancak tata ile falan karşılaştırılabilir:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 23 Aralık 2020; 10:38:52 >
-
Bu markayı duyunca aklımda bu araç belirir,Barış Manço'nun aracı SsangYong Musso,tasarım olarak ürettikleri en güzel modeldi bana göre.
-
Maalesef hocam,quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisbuna gülerim işte (bu arada seçtiğin iki model vw'nin en beğendiğim iki modeli, passat'ın stopları, yandaki ütü izi, ön farları vs. harika, tiguan da başka güzel).
bu çirkin ördek vw ile değil ancak tata ile falan karşılaştırılabilir:
Alıntıları Göster
Guzel passat ve tiguan sunlardi. Size cirkinleri kaldi. Gitti guzelim araclar, agactan yontma kutuklere donduler
-
quote:
Orijinalden alıntı: caldexterrDinazor parka verilen parayla alınabilirmiş kolaylıkla :)
Hisselerinin çoğunluğunu alarak 5 kere bu koca markanın borcunu kapatırdı.
@caldexterr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enki -- 23 Aralık 2020; 12:22:9 > -
Olur mu ya
Korando çok iyi olmuş. Bence eskileri çok tipsizdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Olur mu ya
Korando çok iyi olmuş. Bence eskileri çok tipsizdi
eski cipleri köşeli hatlara sahip normal köşeli farları olan modellerdi, range rover modellerini andırıyordu (veya ben öyle hatırlıyorum).
-
quote:
Orijinalden alıntı: autindustry
Maalesef hocam,
Guzel passat ve tiguan sunlardi. Size cirkinleri kaldi. Gitti guzelim araclar, agactan yontma kutuklere donduler
Alıntıları Göstervalla ne diyelim, zevk diyelim. bence onlar da fazla demode. bir ara yuvarlak hatlar modaydı. şimdi tekrar köşeli hatlar moda oldu. yeni tiguan'a ben de eşim de bayılıyoruz. eğer tiguan'ın dizeli olaydı passat değil, şöyle koca cam tavanlı bir tiguan alırdık.
-
Makyajli tiguan benim de hosuma gidiyor hocam, ama makyajsizin ozellikle halojen farlisi gercekten cok cirkindiquote:
Orijinalden alıntı: beyinsisvalla ne diyelim, zevk diyelim. bence onlar da fazla demode. bir ara yuvarlak hatlar modaydı. şimdi tekrar köşeli hatlar moda oldu. yeni tiguan'a ben de eşim de bayılıyoruz. eğer tiguan'ın dizeli olaydı passat değil, şöyle koca cam tavanlı bir tiguan alırdık.
Alıntıları Göster
Gonlunuzce olsun
-
150 milyon borçtan iflas mı olur ya? Ben mi yanlış anladım..
Bizim fenerin borcu fazladır bundan.
150 milyon dolar için iflas ediyor şirket , bize baktığımda 50 milyar doları Suriyeli harcamak ne kadar aptalca
Dünyanın parasını harcadık lükse oraya buraya kaç tane böyle şirketi olurdu Türkiye'nin çar çur etmeseler |
AA! Orda vergi -kredi borcu silinmiyor mu ?
|
Dinazor parka verilen parayla alınabilirmiş kolaylıkla :) |
halk arabası diye marka ismi mi olur var işte vw, dört kapı diye model ismi mi olur var işte maserati quattroporte, skodanın son zamanlarda oturma organından uydurduğu suvcuk isimlerine girmiyorum bile. ssangyong ise kore dilinde ikiz ejder demek. yani cehaletini bu kadar da kolayca gözler önüne serme. |
150 milyon borçtan iflas mı olur ya? Ben mi yanlış anladım..
Bizim fenerin borcu fazladır bundan. |
B beyinsis demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- peugeot 508 kronik sorunlar
- renault 21 concorde alınır mı
- amortisör tamiri
- captur neden tutulmadı
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- fiat pulse
- 2024 en çok satan arabalar
- renault megane e tech fiyat
- 2024 araç sigorta fiyatları
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X