Şimdi Ara

SSD Aldım Ama Windows 10'u Yüklerken İki Farklı Hata Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıda özelliklerini verdiğim ve XP işletim sistemini kullanan pcye samsung 850 Evo ssd aldım. Haliyle SSD'ye windows 10 yüklemek ve kullanmak istiyorum.
    Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirdim ancak hem USB'den hem de DVD'den çalıştırmayı (sanırım boot etmek deniyor(?)) başaramadım. Ya "NTLDR eksik" hatası ya da "disk read error occurred press ctrl alt del to restart" hatası veriyor.
    GÜNCELLEME:
    DVD sürücümü değiştirip tekrar boş bir dvdye kopyaladım ve bu kez oldu. Ama bu sefer de biraz yükleyip, siyah üstüne mavi windows ekranı gözüktüğünde, öyle kalıyor ve DVD sürücünün ışığı yanıp sönmeye başlıyor
    Sistemim:
    Core2Duo E8500
    MSI G41M-P26
    4GB DDR3 Bellek (xp kullandığım için 3 GB görüyor)
    Onboard Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 5 Temmuz 2016; 2:24:04 >

• Windows kurulum dosyanda hata olabilir gibime geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd ile ssd yi birlikte sisteme bağlanalanda genelde böyle sorunlar çıkıyor.
    hdd ye giden kabloları sökün sadece ssd ye bağlı olsun. windows u cd kuruyorsan biostan cd rw ı 1 inci sıraya alın usb den kuruyorsan hdd guop u 1 sıraya taşı açılma önceliği sırasında en önde olsun.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ancak bu sabah monitör açılmamaya başladı. 😞
    Pc sabah normal açıldı, daha sonra kapatıp elimdeki diğer dvd yazıcıyı taktım ve pcyi açtığımda monitorun açılmadığını fark ettim. Bilgisayar normal açılıyor, anakarttan bir kere normal bip sesi geliyor. Ancak monitöre görüntü gelmiyor. Güç kablosunu, sataları vb. söküp bekledim fişi çektim falan ama olmadı. Aklımı kaçıracağım.
    GÜNCELLEME:
    Monitörün açılmama sorununu çözdüm :) Dediğiniz şeyleri yaptığımda ise ne yazık ki yine olmadı. :( Sanırım orjinal DVD ye ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 5 Temmuz 2016; 20:01:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.