Bildirim
SSD Almayı Düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ocz agility4 alabilirsin hatta intel 520 yi şıklara koyduğuna göre ocz vertex4 de alabilirsin -
OCZ Vertex 4 düşündüm fakat hiç bir yerde stokta bulamadım...OCZ Agility 4 pek iyi gibi durmuyo en azından yorumlarda okuduğum kadarıyla... -
quote:
Orijinalden alıntı: tansubjk
OCZ Vertex 4 düşündüm fakat hiç bir yerde stokta bulamadım...OCZ Agility 4 pek iyi gibi durmuyo en azından yorumlarda okuduğum kadarıyla...
vertex 4 ile karşılaştırırsan vertex4 tabiki agility4 den iyi agility 4 küçümsenmemeli -
Örneğin Sandisk Extreme gördüğüm incelemelerde Agility 4'ten daha üstün onun için onu listeme almamıştım ama OCZ de tabiki çok iyi bir marka... -
transcend lerde alınabilirliği olan ürünler oda full hafıza odaklı ürün yapıyor ssd ler genelde kalite bazında yakın olur zaten bu işi yapan dandik firma sayısı az -
Şuanda biraz daha araştırma yaptım ve Sandisk Extreme ile İntel 520 Series çok kaliteli duruyor... -
kafamda şu soru işareti var işlemcin amd ssd intel -
Herhangi bir uyumsuzluk sorunu olabilir mi? -
valla keşke kullansam bilgi versem o konuda bir bilgim yok yanlış bilgi vermiş olmak istemem araştırman gerekicek -
Ekran kartlarında öyle birşey vardı fakat SSD lerde olacağını sanmıyorum yinede bir araştırayım... -
kardeş transced marka 128 gb lik ssd yi gözünü kırpmadan alabilirsin ok...gerçekten başarılı bir ürün ... -
ssd alırken aynı kapasitede ki ürünlerden daha pahallı olanları seçmek pek mantıklı değildir..ssd performanslarının farkları anlamak sadece testlerde olur. oda pek büyük bir fark değildir. en hızlı ssd ler PCI Express arayüzüne sahip ssd lerdir oda ülkemizde çok pahallı ve zor bulunuyodur. alttaki makaleye bir göz gezdirin derim
http://www.enpedi.com/2012/08/ssd-solid-state-drive-hakknda-hersey-ii.html
üstteki ürünlerden tavsiyem TRANSCEND markasıdır. -
Vertex 4 te aynı kapasite fakat gördüğüm kadarıyla en çok önerilen ssd
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X