Şimdi Ara

SSD bağlantı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.SSD ile ilgili kafamı karıştıran bir konu var yardım ederseni sevinirim.

''ASUS SABERTOOTH X58'' MODEL ANAKARTIM VAR AMA SSD TAKILABİLECEK 4 TANE SLOT VAR HANGİSİNE TAKARSAM DAHA FAZLA VERİM ALABİLİRİM?
    İNTERNETTE ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM.

SSD : INTEL 180GB 335 SERISI SATA 3.0 SSD(500MB OKUMA / 450MB YAZMA)

AŞAĞIDA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ..(ŞUAN KIRMIZI GİRİŞLERDE TAKILI ACABA SARI OLANA TAKSAM VERİM ARTAR MI?)
    TEŞEKKÜRLER.

SSD bağlantı sorunu?

SSD bağlantı sorunu?

• sağında solunda üstünde altında yazılar yazar sata_1 olana tak bence geri hepsinden aynı verimi alırsın :D
  • Merhabâlar Osman,

Anakartınızda altısı SATA II, kalan beyaz renkli ikisi de SATA III olmak üzere toplamda 8 adet depolama portu vardır.

Fakat, 5 serîsi yongasetine hâiz anakartlardaki SATA III desteği doğal olmayıp, hârici bir kontrolcü kullanılarak sağlanmaktadır.

SSD'nizi bu beyaz portlara bağlamanız lâzım gelir.

Lâkin SATA desteği doğal olmadığından testlerde bir miktar düşük puanlar almanız muhtemel.

Bu mes'eleyi teknik detayları ile ele alan şu makâlenin SATA Arayüzü kısmından istifâde edilebilir

SSD Tercîhinde İsâbet – Katı Hâl Diski Alırken Nelere Dikkât Etmeli

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssd-tercihinde-isabet-kati-hal-diski-alirken-nelere-dikkat-etmeli/

• anroidmerhaba A kullanıcısına yanıt
    anakartınızda sata 2 ve sata 3 çıkışları var..ssdnizi hangi porta takarsanız çalışır da...
    şöyle bir kural var:varsa sata 3..yoksa sata 2..hdd-ssd ler genelde 1.porta takılır..arkadaş belirtmiş bir yerinde yazar..bu 0 da oalbilir şayet 0-1-2...gibiyse ilk 0 oluyor.....
    ssdyi takınca hddnizi ayırıp ahci modda w7 ve üstü iş.si,stemi kurmanız önerilir..yapacak fazla bir şey yok..gerisini canavar anakartınız halleder..kolay gelsin...
  • Teşekkürler . SATA 6G_1 DİYE BAŞLIYOR 1 E TAKIYORUM O ZAMAN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.