Şimdi Ara

SSD çok yavaş çalışıyor ve Samsung Magician SSD sağlığını göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Samsungun yazılımında Unverifed Authentication is required yazıyor ürün sahte çıktı

Merhaba 120 GB SanDisk SSD kullanıyordum. Samsung 870 EVO 1 TB SSD aldım. Sonra eski SanDisk SSD'deki verileri Windows dahil Samsung'a klonladım. Şimdi hem bilgisayar yavaş açılıyor hem de Samsung Magician benchmark testinde 330 mb/s okuma ve 450 mb/s yazma hızına sahip normalde +530 olması lazımdı. Ayrıca Samsung Magician yazılımında sağlık durumu n/a gösteriyor.

Deneme amaçlı HDD de olan Forza Horizon 4 oyununu Steam oyun taşıma yoluyla Samsung 870 EVO 1 TB SSD'ye aktardım fakat oyunun açılması 2.5 dk sürdü. Zaten Windows'ta çok yavaş açılıyor. Sizce niye böyle, format mı atmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 21 Kasım 2021; 1:21:22 >

• SSD çok yavaş çalışıyor ve Samsung Magician SSD sağlığını göstermiyor

fabrika verileri 560 okuma - 530 yazma. Samsung magicianda da sağlık durumunu okuyamadı acaba ürün replika mı?

• Geçmiş olsun hocam nerden almıştınız acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt

iade ettim param geldi hocam. x11 - xxx güvenlik ten almıştım.

• Ssd alcaktım şimdi iyice soğudum

Edit sanırım 860 larda böyle bir sıkıntı yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 20 Ocak 2022; 15:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar . aynı ürüne samsung 870 evo 1 tb olan versiyon a sahibim. Sizdeki sıkıntıları yaşamadım. Oyun açma süreleri daha önceki kullandığım 860 evo ile aynı idi. İçine dosya kopyalama işlemleri yaptığımda da olması gereken hızlarda kopyaladı . Ortalama 480 \ 500 mb larda attı. Crystal mark testlerinde de alması gereken puan ve değerleri aldı. Benim düşüncem kendi fikrimdir tabiki, sizdekinde bir arıza sorun vardı. Çünkü çok düşünerek uzun zaman harcayarak bunları sizde yapması bnce onu gösterir. Son mesajınızda " iade oldu param geldi" demişsıniz bu güzel bir şey, dedim gibi aldığınız yer tahminimce sahte olduğundan değil de arızalı olduğunu test etmiş ondan gerektiği gibi hakkınız olan parayı geri iade etmiş. Geçmiş olsun biraz da şans işi tabi.. Not: marka fanı falan değilim hiç biri babamım oğlu değil samsung dahil, ben kendi fikrimi söyledim yanlış anlaşılma olmasın sakın. Kullandığım diğer ssd ve m2 ler hep farklı markalar...

• Sistemin hddye kurulu olmadığına emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendeki samsung evo 870 2tb sata ssd benek benek olmuş, daha 5tb bile yazılmadı, garantiden değişir umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.