Bildirim
SSD DEGERLERİ NEDEN ÇOK DÜŞÜK??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci resimde sata interface alanında sisteminizin sata3 olmadığı yazıyor. Bu yüzden değerleriniz düşük çıkmış sata3e göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 2 Mayıs 2014; 21:34:02 > -
Bir hata olmalı Çünkü SONY VAIO SVS1511N3ES MODELİNE TAKILI PRO 256 GB SSD SATA3 DESTEĞİ VAR HATTA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN DE ONAYLATTIM -
Bu bilgisayarın içini bilmiyorum ama anakartın sata2 girişine takılmış olabilir mi ssd. Gerçi dizüstü bilgisayarlarda ayrıyeten sata2 portu var mı onu da bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 2 Mayıs 2014; 22:16:58 > -
Valla sadece tek harddisk slotu var ama ayrıca sata 2 ve sata 3 girişi varmı bilmiyorum internette biraz araştırdım başkalarıda bu sorunu yaşamış ama çözüm yazan yok :(((( -
Anlıyorum, programın öyle yazdığını çevirdim belki de yanılıyor olabilirim ama belki de çok düşük bir ihtimal de olsa program veya disk de yanılıyor olabilir. Tavsiyem sata3 destekli bir bilgisayarda diskinizi deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 2 Mayıs 2014; 22:52:34 > -
Bence sen haklısın sata 2 olarak laptop görüyor zaten onun için 300 ün altında yoksa pro serisi 400 ün altında olmuyor sata 3 de :((( -
Normalde bilgisayarın sata3 desteği var ama böyle bir duruma ne neden olmuştur daha fazlasını bilemiyorum çevrenizde varsa sata3 bir ssd onu deneyin diskinizi de deneyin sata3 başka bir bilgisayarda her ihtimale karşı belirgin bir cevap gelmezse eğer -
hocam sata 3 desteği olsa değerler en az 2 katına çıkar başka port varsa takmayı deneyin yoksa sata 3 destekli anakart alın yoksa ssd fazla bi getiri sağlamayacaktırquote:
Orijinalden alıntı: DGMI
Normalde bilgisayarın sata3 desteği var ama böyle bir duruma ne neden olmuştur daha fazlasını bilemiyorum çevrenizde varsa sata3 bir ssd onu deneyin diskinizi de deneyin sata3 başka bir bilgisayarda her ihtimale karşı belirgin bir cevap gelmezse eğer -
O kadar sordum laptopumun sata 3 desteği var ve harddisk tek slot onada sdd takıldı portun birden fazla olma durumu varmı böyle bir durumda ? -
olması lazım benim anakart gerçi masa üstü pc ama 6 tane sata port var 2 tanesi beyaz renkli 4 tanesi siyah önce ssd diskleri siyah olanlara takmıştım raid 0 yapınca 400 mb/sn gibi düşük okuma hızı çıktı sonra arkadaş gelip beyaz portlara takınca hız 900 küsürlere çıkı bence anakartın sitesine girip sata 3 desteği varmı yokmu iyice emin ol satıcılar anlamadıkları için çoğu salla pati iş yapıp var demiş olabilirlerquote:
Orijinalden alıntı: fersefi2
O kadar sordum laptopumun sata 3 desteği var ve harddisk tek slot onada sdd takıldı portun birden fazla olma durumu varmı böyle bir durumda ? -
Arkadaşım satıcıdan öğrenmedim direk Sony yetkili servisini arayıp ürünün S/N numarasını verdim sata 2 mi sata 3 mü diye sordum sata 3 destekli olduğunu söylediler. -
Biosta sata 3 ile ilgili belki bir ayar vardır kontrol edebilir misiniz?quote:
Arkadaşım satıcıdan öğrenmedim direk Sony yetkili servisini arayıp ürünün S/N numarasını verdim sata 2 mi sata 3 mü diye sordum sata 3 destekli olduğunu söylediler. -
SATA 3 destekliyor.http://www.crucial.com/store/modelpart.aspx?model=VAIO%20SVS1511N3ES&imodule=STBD1000100 burdan bakabilirsin.
Bios ise resimlerini attım.
-
Sony ile iletişime geçseniz peki bu durum için sata 3 desteği var sata 3 destekli bir cihaz taktım ancak sata 2 olarak bağlı diyerekten.quote:
SATA 3 destekliyor.http://www.crucial.com/store/modelpart.aspx?model=VAIO%20SVS1511N3ES&imodule=STBD1000100 burdan bakabilirsin.
Bios ise resimlerini attım.
-
Sonunda öyle olacak galiba ama haftasonu çalışmıyorlar pazartesini beklemem gerekecek sony müşt tems. iletişime geçmem için .İşin garibi yetkili teknik servisde birşey bilmiyor -
Siz aynen cihazı gönderin onları kontrol etsinler. -
-
Değerlerin hiç normal degil.
Sata 2 bile olsa düşük.
Ben Sandisk ultraplus 128 gb ile sata 2 de sizinkinden yüksek değer alıyorum. -
Valla bilmiyorum tecrübelerini paylaşırsan bende birşeyler yapmaya çalışırım.
Benzer içerikler
- ruxim nedir
- sata ssd önerisi
- twinmos ssd alınır mı
- seagate garanti sorgulama
- crucial ssd alınır mı
- en iyi harddisk markası
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X