Şimdi Ara

SSD Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Intel 128 Gb ssd var. Fakat windows 7 çalışırken belli aralıklarla 1 dakikalık donmalar oluyor. Öylece kalıyor bilgisayar işlem yapamıyorum. Önceleri pek önemsemiyordum ama donmalar iyice artmaya başladı. Windows'u eski hdd me yüklediğim zaman donma olmuyor o yüzden bu ssd den şüpheleniyorum.

Bu sorunun bir çaresi varmıdır? Bilen arkadaşlar bir yardımcı olun.

Sistem imzada

• Hocam bendede aynısı oldu git gide arttı ve sonunda ssd tamamen gitti artık bilgisayarda görmüyor çöp oldu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Hocam bendede aynısı oldu git gide arttı ve sonunda ssd tamamen gitti artık bilgisayarda görmüyor çöp oldu yani

Geçmiş olsun hocam :)
    Bana kalırsa ssd yi garantiye gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Hocam bendede aynısı oldu git gide arttı ve sonunda ssd tamamen gitti artık bilgisayarda görmüyor çöp oldu yani

Geçmiş olsun hocam :)
    Bana kalırsa ssd yi garantiye gönder

Yurt dışından geldi hocam garantisi yok 1.5 sene oldu zaten
  • Güncel firmware varsa yükleyip, secure erase yapıp temiz bir format atıp deneyin.
  • google ye yazın bu tür sorunların ssd lerde nekadar cok oldugunu anlarsınız...
  • Pc yi guc tasarruf modunda kullaniyorsaniz bir ihtimal bu yuzden olabilir.Performans moduna alip deneyin.Bendeki ssd guc tasarruf modunda 1dk ya yakin donuyordu,sadece mouse imleci hareket ediordu.Bu sekilde duzelttim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.