Şimdi Ara

Ssd dosya kopyalama yarıda kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, arkadaşlar pc de iki tane ssd disk var,win 10 işletim sisteminin kurulu oldugu diskten digerine dosya kopyalarken hiz bazen sifira düşüyor ve öylece kaliyor iptal edemiyorum, hatta bazen bu esnada internet kesiliyor.Pcyi kapatip acinca düzeliyor. Format attim yine durum ayni, ikinci ssd yi değiştirdim sorun yine devam ediyor. Yardimci olabilecek olan var midir tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tera copy diye alternatif kopyalama program var o hangi dosya hatalıysa görürsün kopyalanmadığını ayrıca programın duraklat atla gibi bi çok özelliği var sorunun nerden olduğunu anlamana yardımcı olabilir

rar şifresiz burdan indirebilirsin -->https://cloud.mail.ru/public/Eg3u/xiXgchaed
  • Dosyanin ne olduğunun onemi yok herhangi bir dosyada herhangi bir zamanda yapiyor bu sorunu. Bazen sorunsuz kopyaliyor.

• 4 GB'ın üzerindeki dosyaları kopyalarken mi yapıyor?
  • Yok dun office 2016 yi kopyalarken yine kaldi, 3gb falandi.

• En son böyle bir soruna denk geldiğimde, bazı dosya adlarım gereğinden fazla uzun olduğu için kopyalama sırasında atlayım mı diye sorardı, sormayınca da dediğin gibi yazma hızı 0' a inip öyle kalırdı. Dosya adlarını kontrol eder misin?

Not: ssd değiştirmen bir şey ifade etmeyecek önemli olan hangi dosyayı kopyalarken bu sorunla karşılaşıyorsun onu tespit etmek
  • Bugün yaşadiğim durumu izah edeyim belki bir sonuca variriz. İçerisinde yuzlerce foto olan klasörü işletim sisteminin kurulu oldugu ssd den harici hard diske sorunsuz kopyaladim, ancak ayni klasörü ikinci ssd ye kopyalayamadim yine yarim kaldi ve pc yi yeniden başlattim , ssd yi hic görmedi. Pcyi kapatip acinca ssd yi gördü. Dedigim gibi bu ssd iki kez degistirildi arizali diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.