Şimdi Ara

!!!SSD HAKKINDA YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi İnternet Cafe İçin SSD Alacam Ama Kingston İlk Tercihimdir De

Ama Hi-Level Modelinde ki SSD de İyi Görünüyor Ama Hi-Level'e Güvenemiyorum Ram'lerinden Dolayı Çok Sorun Çıkartan Bir Üründü Ram Konusunda

Ama SSD Konusunda Nasıldır Bilemem De Kingston a Göre Okuma Ve yazma Hızları Baya Bir İyi

Gerçi Hiçbiri Gerçek Değeri Vermez de Ama Gene de Soru İşareti Var Kafamda

Sizce Öneriniz Nedir Arkadaşlar...

AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR

• Hocam net kafeye alıyorsunuz hem fazla sayıda alacaksınız anladığım kadarıyla fiyat etken ama uzun ömürlü olmasıda önemli dengeyi iyi tutturmak lazım
    Kingston V300 almayın derim sorun çıkarmaya yatkın

Cafe için ssd pek mantıklı değil aslında .
  • Bence de cafe için ssd şart değil blue serisinden 1 tblık alanlar hatta 500 gblık alanlar çok daha yeterli olacağını düşünmekteyim.
  • Birincisi ssd konusunda referans okuma yazma hızları değildir, iops değerleridir, ikincisi bir çok kullanıcının ssd de kingston ı kesinlikle önermediğini duymuştum, daha iyi araştırın derim, tabiki int cafe için düşünüyorsanız fiyat birinci etken olacaktır ama siz yine bir tekrar gözden geçrin, neden kingston önerilmiyor dersen bilmiyorum hiç araştırmadım ama çok kişiden duydum

daha geniş bilgi istiyorum diyorsan ssd ye ilişkin buyur bu makalede bulabilirsin

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssdlerde-performansi-dogru-anlama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoli4 -- 10 Mart 2015; 13:32:24 >
  • Cevaplarınız İçin Tşk Ettim Arkadaşlar

Ben Daha önce Başka Kafeye de Verdim SSD 26 Ad Bilgisayarlar Ölüyordu Ama SSD den Sonra Bilgisayarlar Canavarlaştı Acayip Fark Etti

Özellikle Müşteriler Açısından İyi Oldu Açılan Masa Saniyeler İçerisinde Açılıyor

Misal elektirik Gidip Gelmesi İle Pc ler Hemen Açılıyor bu Da Bir Avantaj

Harddiskli pc ile SDD li Pcyi Birlikte Açtık SDD Açıldı İşlem Yapmaya Başladık Ama HDD Olan PC halen
    Açılmaya Çalışıyor Ve Hoşgeldiniz Yazısında Takılıyor Ve Onu Geçtim Masa Üstüne Geldikten Sonra Hiçbir İşlem Yapamıyorsunuz Pc Kendine Gelene Kadar

Bundan Dolayı Tek Tercihimiz SSD Bozulma Olasılığı Da Pek Yok HDD Hemen Kafayı Koyuyor

Boyut Düşük Ama İşlem Büyük

Müşterilerden Gelen Şikayetler Bile kalmadı Bundan Dolayı
  • By_UguR-X kullanıcısına yanıt
    hocam şu ilanın sahibiyle bi görüşün isterseniz,http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-kingston-hyperx-3k-120gb-ssd-sifir-kutusunda-170-tl-199024386/detay/

elimde ona ait bi kingston hyperx 3k 120 gb var. gayet güzel. yurt dışından geldiği için garanti yok ama epey ucuz. ayrıca ocz ve intel olarak farklı ssd lerde satıyor, intel olanlarda uluslararası garanti de var yazıyor. ucuza, güzel ssd olur sizin için. :)

üstte de dendiği gibi (özellikle oyun konusunda) okuma yazmadan ziyade IOPS kapasitesi önemlidir, özellikle IOPS okuma. bu konuda da başarılı sattığı ssd ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 10 Mart 2015; 22:38:30 >

• By_UguR-X kullanıcısına yanıt
    Ssd'nin avantajları büyük elbette hatta bu devirde ssdsiz bir pc bir yanı eksik bir pc gibi bile düşünülebilinir ancak bu makine internet kafede ağır kullanıma maruz kalacağı için ssd deki ömür okuma yazma ve silme üzerinden total olarak hesaplanıyor. Normalde 5 senede ömrü varsa bu şekilde daha kısa olabilir bu açıdan ssdnin faydasından cok zararı olabileceği, genel amaç oyun olarak düşünüldüğünde ssdnin de çok gerekli olmadığını düşünmüştüm.

Kingston konusunda ise, yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi iops değerleri önemli. Bu açıdan genel dayanıklılık ve performans açısından Neutron ya da Samsung Pro modellerine bakmanızda fayda olur.(İlla alınacaksa)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.