Şimdi Ara

SSD m2 mi nvme mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, msi GV62-7RC bilgisayarım için SSD almaya karar verdim. Fakat hangi model ssd alacağıma karar veremedim. Bilgisayarımın içini temizlerken fotoğrafını almıştım aşağıya koyuyorum. Benim bildiğim kadarıyla bilgisayarımın ssd bağlantı tipi "M2" (bağlantı tipi nvme'de olabilir). M2 SSD'lerde birde "nvme" tip bağlantı mevcut. Ama nvme olanlar m2 olanlara göre bayağı pahalı linkler aşağıdadır.

link-1
    www.hepsiburada.com
    Kingston 240GB KC1000 M.2 Sata NVMe Ssd Disk SKC1000/240G Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-240gb-kc1000-m-2-sata-nvme-ssd-disk-skc1000-240g-p-HBV00000B06YL?magaza=Hepsiburada

Link-2

Benim o kadar param olmadığı için nvme tip alamıyorum. Ben şunları soracağım;
    1- Benim bağlantı tipim m2 mi m2-nvme mi?
    2- Ben ucuz olandan "Link-2" yani m2 bağlantı tipli olanı alsam bilgisayarımda problem yaşar mıyım?
    3- İlerisini düşünerek nvme mi almayım?

SSD m2 mi nvme mi

İlginiz için teşekkür ederim.

• M.2'ler B ve M key olarak ikiye ayrılır ayrıca NVMe desteği var mı anakartınızın kitapçığından öğrenmelisiniz. NVMe'lerin performansları pratikte göründüğü gibi değil o yüzden M.2 SATA veya normal SATA SSD öneririm.
  • Nvme al ileriyi düşünerek.M2 alacağına normal ssd al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 27 Mayıs 2020; 21:48:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.