Şimdi Ara

SSD'NİN TOPLAM OKUMASI GEREKSİZ ARTIYOR YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce xpg sx8100 512gbı 525tlye aldım ve 0 dendi. İçinde windows kurulu geldi 100 gb küsür okuması ve yazması vardı. Normaldir dedim hani oyun indirilip denenmiştir vs 3 gün falan oldu sadece rust ve valorant indirdim. Ve şu an 906 yazma 427 gb da okuması oldu nedeni nedir acaba ?

• Epic Games, Steam, bilimum üretici yazılımları, bunları kapatın. Görev yöneticisinde diski kullanan başka uygulama olup olmadığına bakın. Windows Arama Dizine Ekleme denen özelliği devre dışı bırakın (grup politikası ile)

• İlk dediklerinizi uyguladım fakat son söylediğinizi anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyascelik2041

İlk dediklerinizi uyguladım fakat son söylediğinizi anlayamadım.

Windows Search diye bir program var, başlat'a herhangi bir şey yazdığınızda onu açmak için tüm dosyaların yerini bilmek istiyor. Sadece dosya eklendiğinde değil, kafasına göre sürekli çalışarak okuma işlemi yapıyor. Windows üzerinden kapatmanın çeşitli yolları var ancak güncelleme yaptığında bu ayarı windows resetliyor. Disable Windows Search Indexing şeklinde arayıp bulabilirsiniz. Kalıcı çözümü linux kullanmak

• U011E kullanıcısına yanıt

Uyguladım.

• @U011E Uyguladım fakat sadece oyun oynamama rağmen okuması 1140 gba ulaştı. Aldığım kişiye yazdığımdaysa sen o kadar indiriyorsundur fakat daha çok okuyordur yanıtı aldım. Böyle bir şey söz konusu mudur ?

• ilyascelik2041 İ kullanıcısına yanıt

HWINFO64 indirin, yıpranma seviyesine ve sıcaklıklarına bakın.

Sonra görev yöneticisinde sisteme ait olmayan her şeyi kapattıktan sonra şu programla test yapın, aynı ürünle başka kullanıcıların elde ettiği sonuçlara bakalım

https://www.userbenchmark.com/resources/download/UserBenchMark.exe

Aynı SSD ile test yapanlarda da değişik sonuçlar elde ediliyor. Sistem, soğutma, sizdeki m.2 slotu vs. birçok faktör ulaşabildiğiniz sonuçları etkiler.

https://ssd.userbenchmark.com/page/ipblacklisted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U011E -- 15 Haziran 2021; 18:28:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 ssd de windows kurulu gelmez. Muhtemelen iade edilen ürün size yollandi. İade edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.