Şimdi Ara

SSD sağlığı iyi ama yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam,forumda yeniyim bir hoşgeldinizi alırım. Burayı çok övdükleri ve illaki sorunun çaresini bulursun dedikleri için kayıt oldum Peki gel gelelim sorunuma.

2 hafta öncesine kadar tam 1 yıl boyunca sorunsuz kullandığım SSD'm ani yavaşlamaya başladı. Okuma yazma hızı görselde gördüğünüz üzere düşüyor, bir süre sonra düzeliyor. Bu sorun haftada bir kez tekrarlıyor.

Tavsiye üzerine SSD toolbox uygulamasını indirdim SSD sağlıklı gözüküyor. Toolbox üzerinden (format gerekmemesi şartıyla) ne gibi şeyler yapmalıyım? Firmware güncellemesi formatla mı sonuçlanır? Lütfen tavsiye verecek birileri olsun. Format atmak istemiyorum o kadar şey yüklü, oyun Save'leri de cabası ve internet hızları malum. 

Model SU630 (Evet kronik sorunlu denildiğini biliyorum...)

• Ssd'nin hızı aşırı düşük, usb 2.0 bellek hızında. Her neyse sorunuza cevap vereyim. Firmware güncellemesi yapmak için format atmaya gerek yok. Firmware güncellemesi öncesi veri yedeklemesini yapın. Adata bu, ne olacağı belli olmaz. Yapınca hızda değişiklik olmuyorsa garantiye gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 20 Aralık 2020; 8:7:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada bir kez olması garip. Test yaptığınız sırada arkaplanda çalışan hizmetler, zamanlanmış görevler, otomatik güncellemeler, virüs programları veya Microsoft Compatibility Telemetry gibi casusluk yapan yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir.

• The white warrior kullanıcısına yanıt

Yedekleme yapmak zaten sıfırlamaya karşı alınan bir önlem değil mi? Şimdi yedekleme yapsam güncellemeden hemen sonra kayıtlı olan uygulamaları geri getirebilir miyim? Oyunlarda kaldığım yerden devam edebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.